U SUZAMA PROGOVORILA O ČOVEKU SVOG ŽIVOTA! Jovana Jeremić: Brinuo je o meni, zvao me 60 puta u minutu, a onda se desila TRAGEDIJA
Foto: Kurir televizija

stars

U SUZAMA PROGOVORILA O ČOVEKU SVOG ŽIVOTA! Jovana Jeremić: Brinuo je o meni, zvao me 60 puta u minutu, a onda se desila TRAGEDIJA

Stars -

Jovana Jeremić progovorila je o čoveku svog života, koji je, kako kaže, njoj postavio standard za muškarce koji niko posle njega nije ispunio.

puls
foto: Kurir televizija

- Uz mene idu samo najbolje baje. Ja sam imala malo tragičnu sudbinu. Kad su prijatelji u pitanju izgubila sam ih dosta, kao i veliku ljubav. On je bio stranac. Bio je stariji i jako moćan čovek. Okretao me je 60 puta u minutu i bio veoma ljubomoran! Ja nisam želela da budem sa njim na početku zato što je stariji, ali bio je uporan. Rekalo mi je: "Ako mi se ne javiš na telefon i ne odemo na dejt, ja ću doći ispred tvog stana kolima i trubiti dok ne siđeš" - rekla je Jeremić.

puls
foto: Kurir Televizija

Čovek koji će kasnije postati njena najveća ljubav nije odustajao.

- Nedugo posle toga, jedne noći oko 11 sati, sestra mi je rekla: "Ko je ovaj manijak što trubi, probudi celo Mirijevo." Živela sam tada na Mirijevu. To je bio on. Rekao je : Jesam li ti rekao ako se ne javiš, ja ču doći. Siđi, ja neću prestati ako ne siđeš!" Tad smo se smuvali, a sve ostalo je istorija. Takav čovek se ne rađa dva puta. Bio je džentlmen, gospodin i gospodar u svakom smislu.

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

Na pitanje voditelja Ivana Gajića zašto se i kako ta ljubav završila Jeremić je dala potresan odgovor:

- Izgubio je život, nažalost. Bio tu da mi pokaže šta je prava ljubav. Pokazao mi je kakav tip miškarca treba da bude. Ja sam tada imala tačno 24 godine i bila jako mlada.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track