JEDNA JE JEDVA PROŠLA KROZ OSNOVNU?! Evo šta su stvarno završile ove voditeljke, neke imaju i po DVE DIPLOME!
Foto: Kurir, printscreen

imaji potpuno drugačije zvanje

JEDNA JE JEDVA PROŠLA KROZ OSNOVNU?! Evo šta su stvarno završile ove voditeljke, neke imaju i po DVE DIPLOME!

Stars -

Pojedina poznata lica sa malih ekrana imaju čak i po dve diplome, i bez obzira što se bave voditeljstvom, imaji potpuno drugačije zvanje.

Kristina Radenković

Kristina Radenković je na nagovor majke upisala turizmologiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, dok se nakon završene prve godine predomislila i prešla na Akademiju umetnosti u istom mestu. Diplomirala je na klasi Bora Draškovića sa prosečnom ocenom 9,2.

Kristina Radenković
foto: Printskrin/Instagram

Bojana Ristivojević

Bojana Ristivojević ,pored Visoke poslovne škole, završila je i Pravni fakultet u Novom Sadu. Naime, želja njenog oca bila da mu jedna od ćerki bude pravnica.

Bojana Ristivojevic
foto: Printscreen

Maja Nikolić

Voditeljka Maja Nikolić završila je Prvu gimnaziju u Sarajevu, a Višu turističku školu u Beogradu.

Maja Nikolić
foto: Printksirn

Tamara Raonić

Tamara Raonić, koja je svojevremeno vodila Grand šou, pre nego što se povukla i posvetila porodici, kako se navodi - završila samo osnovnu školu, jer se odmah nakon toga prijavila na konkurs za stjuardese jedne avio kompanije i prošla konkurs.

Tamara Raonić
foto: Pritnscreen

Sanja Kužet

Sanja Kužet pohađala je XII Beogradsku gimnaziju na Voždovcu, a zatim je upisala i studije geografije na Univerzitetu u Beogradu. Iako nije stekla diplomu Geografskog fakulteta, Sanja je diplomirala Međunarodnu poslovnu administraciju, na jednom privatnom fakultetu.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Sanja Kužet
foto: Petar Aleksić

Nataša Pavlović

Nataša Pavlović se sa 16 godina se preselila u Beograd. Završila je turizam. Radila je kao manekenka u zemlji i inostranstvu i bila je modni koreograf u modnoj agenciji Selekt.

Nataša Pavlović
foto: Instagram screenshot

Sanja Marinković

Sanja Marinković posle gimnazije prvo je upisala i završila menadžment, a zatim finansijski menadžment.

Sanja Marinković
foto: Kurir Televizija

Jovana Jeremić

Jovana je Osnovnu školu „Sava Kerković” i srednju školu završila u Ljigu, zatim se seli za Beograd, gde je završila Pravni fakultet.

Jovana Jeremić
foto: Nemanja Nikolić

Dea Đurđević

Dea Đurđević je završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije na fakultetu "Državna bezbednost". Dea je jednom prilikom izjavila kako je oduvek želela da se bavi novinarstvom, te da je počela kao volonter, da bi na kraju postala jedno od zaštitnih lica na malim ekranima.

DEA ĐURĐEVIĆ
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

kurir.rs

Bonus video:

02:40

JEREMIĆKA BRUTALNO ISKRENA: SPAVALA BIH U KONTEJNERU! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši BASNOSLOVNE SUME PARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja