"POČELI SMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO POSLE NEKOLIKO DANA NAŠEG ZABAVLJANJA" Trudna bivša zadrugarka otkrila detalje nesvakidašnje romanse
Foto: Damir Dervišagić

otvorila dušu

"POČELI SMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO POSLE NEKOLIKO DANA NAŠEG ZABAVLJANJA" Trudna bivša zadrugarka otkrila detalje nesvakidašnje romanse

Stars -

Bivša zadrugarka i pevačica Marija Ana Smiljanić danas je na svom profilu na Instagramu obelodanila da je u drugom stanju, a tom prilikom je otkriveno i da će svom izabraniku roditi sina.

Ona se sada oglasila i otkrila detalje neobične romanse i svoje iznenadne trudnoće.

Marija Ana Smiljanić
foto: Printscreen Instagram

- Fantastično se osećam. Ušla sam u četvrti mesec. Od danas ćemo početi da razmišljamo o imenu, s obzirom na to da znamo pol. Najbitnije nam je bilo kao naravno i svim mamama i tatama da je sve u redu sa bebicom - rekla je Marija Ana i dodala:

- Mladoženju budućeg krijem od javnosti koliko je moguće, mada nisam mogla da ne okačim snimak gde smo zajedno, jer mi je to preemotivan trenutak i najlepši dan u mom životu. Neće se ljutiti budući tata - poručila je bivša zadrugarka i dodala:

- Svadbu još ne planiramo, ali kada dođe vreme biće to nešto sasvim drugačije od uobičajenih svadbi i održaće se verovatno na nekom egzotičnom mestu. Inače sam presrećna sa njim i ako nismo predugo u vezi, počeli smo zajednički život već posle par dana od početka našeg zabavljanja. Smatram da sam našla svoju drugu polovinu i čoveka svog života koji će biti najbolji otac našeg detata, pa i dece ako Bog da - otkriva pevačica.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:03

Majke i snajke finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja