HALJINA SA DUBOKIM ŠLICOM I TORBA OD 3.500 €! Anastasija skockana od glave do pete sa Gudeljom uživa na večeri, a tu je i ON
Foto: Instagram/ raznatovicanastasija

sve im je potaman

HALJINA SA DUBOKIM ŠLICOM I TORBA OD 3.500 €! Anastasija skockana od glave do pete sa Gudeljom uživa na večeri, a tu je i ON

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović trenutno boravi u Sevilji sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom odakle se često oglašava.

Poslednjih dana njih dvoje uživaju za sve pare, idu na romantične večere, izlaske, a sada se pevačica oglasila na društvenoj mreži Instagram i pokazala kako provode vreme.

Nemanja i Anastasija ovog puta nisu bili sami na večeri, a društvo im je pravio njegov vozač.

Anastasija je za ovu priliku odabrala haljinu sa dubokim šlicem i cvetnim detaljima, sa golim ramenima, a torbu koju je ponela je poznatog svetskog brenda i košta oko 3.500 evra.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Međutim Anastasija je nedavno sve prijatno iznenadila, kada je odlučila da vrati svoj profil i odmah se javno obratila Gudelju. Ona je objavila niz slika, čestitala mu na osvojenom trofeju i uputila tada najemotivnije reči.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Instagram//nemanjagudelj/raznatovicanastasija

- Čestitam ljubavi moja! Danas se desio jedan od mnogih lepih trenutaka našeg zajedničkog života. Još mnogi tek dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to ste definitivno vi! Volim te bubo - napisala je Anastasija i raznežila mnoge.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram, odmah se obratila Gudelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track