ŽELJKO ŠAŠIĆ IMA JEDAN ZAHTEV ZA SNIMANJE PESME SA MLAĐIM KOLEGAMA! Ekskluzivno najavio novi hit za Kurir: Izlazi najesen (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

nakon dosta vremena!

ŽELJKO ŠAŠIĆ IMA JEDAN ZAHTEV ZA SNIMANJE PESME SA MLAĐIM KOLEGAMA! Ekskluzivno najavio novi hit za Kurir: Izlazi najesen (VIDEO)

Stars -

Željko Šašić dugi niz godina nalazi se na muzičkoj sceni, ali u poslednje vreme nismo imali da čujemo nešto novo od njega.

Međutim, pevač nas je obradovao informacijom da sprema numeru koja će izaći ove jeseni:

- Spremam jedan signl, ali za jesen. Nešto od mene posle dužeg vremena. Što se tiče koncerta, ja sam na raspolaganju. Kada bude neki čvrst i ozbiljan dogovor sa ljudima koji se time bave, biću na raspolaganju. Ne mogu sve sam da organizujem, volim kada svako radi svoj posao.

01:57

ŽELJKO ŠAŠIĆ IMA JEDAN ZAHTEV ZA SNIMANJE PESME SA MLAĐIM KOLEGAMA! Ekskluzivno najavio novi hit za Kurir: Izlazi na jesen

Potom je otrkio da li bi sa nekim od mlađih izvođača snimio duet:

- Samo ako mi se svidi pesma, meni je sve novo, ceo taj pop pravac, ne razumem se preterano u to. Ako mi se svidi pesma ili štos, isto sam na raspolaganju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track