SKROMNOST MU NIJE JAČA STRANA! Pevač Lapsus benda šokirao novinare Kurira: Volim SKUPA IZNENAĐENJA, čitav život dobijam sitnice
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SKROMNOST MU NIJE JAČA STRANA! Pevač Lapsus benda šokirao novinare Kurira: Volim SKUPA IZNENAĐENJA, čitav život dobijam sitnice

Stars -

Na plaži, uz zvuke talasa i prelepo letnje sunce, jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Emir Aličković iz Lapsus benda, priredio je nezaboravno iskustvo svojim obožavaocima. Mnoge devojke i momci su uživali i zabavljali se na jednoj dnevnoj žurci koju je pevač upriličio.

Emir je poznat po svojoj energičnoj izvedbi na sceni, ali ovoga puta je pokazao i svoju prirodnost i opuštenost tokom razgovora sa novinarima Kurira na plaži. Upitan o dnevnoj žurki, Emir je sa osmehom odgovorio:

emir aličković
foto: Kurir televizija

- Nije lako, svakako. Evo, vidiš, mokar sam, nisam ni izašao na binu. To će biti tek haos kad izađem. Ali volim ove dnevne žurke, zato što nema puno ljudi. Mislim, uglavnom se radi noću, pa mi ova dnevna žurka dođe dobro za promenu i uvek se radujem ovakvim događajima.

Ali nije sve bilo ozbiljno, novinari su Emira pitali o najoriginalnijem poklonu koji je dobio. Emir, koji očigledno voli iznenađenja, sa šarmantnim osmehom na licu odgovorio:

- Pa volim iznenađenja. Volim skupa iznenađenja. Čitav mi život poklanjaju sitnice, daj, nešto. Daj da vidimo kako ću se obradovati na ta velika iznenađenja.

01:18

PEVAČ LAPSUS BENDA BEZ SKROMNOSTI! Emir šokirao novinare Kurira: Volim SKUPA IZNENAĐENJA, čitav život dobijam sitnice

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track