OPTUŽILI JE DA SKRNAVI NJEGOŠA, A ONA OGLADNELA! Seve posle skandala na Cetinju otišla u Bečiće! Evo koga GRLI u gluvo doba NOĆI!
Foto: Kurir, Ana Paunković

on joj doneo hranu

OPTUŽILI JE DA SKRNAVI NJEGOŠA, A ONA OGLADNELA! Seve posle skandala na Cetinju otišla u Bečiće! Evo koga GRLI u gluvo doba NOĆI!

Stars -

Severina Vučkovic bila je svega nekoliko dana u Crnoj Gori i napravila je pravi ršum, u svakom smislu te reči.

Hrvatska zvezda je najpre nastupila u najvećoj diskoteci na primorju, a posle toga učestvovala je i u performansu "Noć skuplja vijeka" na Cetinju povodom 210 godina od rođenja Petra Petrovića Njegoša, zbog čega se podigla velika prašina u javnosti.

Severina
foto: Kurir

Raspoložena i vesela

Seve je odsela u luksuznom hotelu u Bečićima, gde se odmara u pauzi između poslovnih obaveza. Preko dana uživa u svom apartmanu, a veče je rezervisano za druženje s prijateljima. Upravo nakon povratka u smeštaj posle izvedenog performansa na Cetinju spazila ju je i naša ekipa koja izveštava s Jadrana.

Severina
foto: Kurir

S obzirom na to da je u ovom hotelu gde Severina boravi zabranjeno slikanje gostiju, sačekali smo je ispred objekta. Vratila se oko jedan sat posle ponoći. Bila je u društvu prijatelja. I njen saradnik Tomislav Petrović im se pridružio.

Izgleda da je Seve tada bila ogladnela jer joj je portparol doneo hranu. Pevačica ga je čvrsto zagrlila i izljubila, a u prilog tome svedoče fotografije koje smo napravili. Seve je bila odlično raspoložena tom prilikom. Smejala se s drugaricama i ispred hotela su ćaskale oko dvadesetak minuta. Nakon toga prijateljice su otišle svaka u svoj apartman, a Tomica je nastavio svojim putem. Vučkovićeva je bila u opuštenom izdanju, beloj haljini i sandalama, a na licu je imala minimalno šminke. Kako smo saznali, ona će ovih dana napustiti Crnu Goru i vratiti se u rodnu Hrvatsku, gde je takođe očekuju koncerti.

Osude i kritike

Severina
foto: Kurir

Pomenuti performans u kojem je Seve učestvovala delo je Dimitrija Popovića, a pored pevačice, učestvovao je i glumac Slobodan Marunović. Javnost je bila podeljena povodom toga. Dok su jedni rado pohrlili da gledaju šta je to Vučkovićeva priredila Njegošu u čast, drugi su najoštrije osudili taj potez jer se performans održao u dvorištu cetinjske Biljarde, koja je deo manastira i mesto gde je Njegoš pisao svoja značajna dela. Jedan od onih koji su osudili Severnin nastup jeste i Sava Marković, rektor Univerziteta Mediteran, koji ga je nazvao "skandaloznim i skaradnim".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track