VELIKI HIT VESNE ZMIJANAC NAPISAO JE OMILJENI SRPSKI ROKER: Pevač koga voli cela bivša Juga stvarao za NARODNJAKE, ovo malo ko zna
Foto: ATA Images

DA LI STE ZNALI?

VELIKI HIT VESNE ZMIJANAC NAPISAO JE OMILJENI SRPSKI ROKER: Pevač koga voli cela bivša Juga stvarao za NARODNJAKE, ovo malo ko zna

Stars -

Vesna Zmijanac svojevremeno je otpevala pesmu koju je za nju napisao poznati muzičar, a ostala je i dan-danas veliki hit.

Zabavnjaci i narodnjaci mogu da budu sjajan tandem. Kažu to pesme koje su čuvena imena naše zabavne muzike napisala za svoje kolege, pripadnike narodnjačke branše.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir televizija

Kada je pre nekoliko decenija Vesna Zmijanac pevala:

"Godina je prošla, a na mome srcu leži ista želja. Ne mislim na tebe, ne želim te čak ni kao prijatelja. Mojom ulicom ne prolaziš, ali mi u snove dolaziš. Meni, dušo, duguješ još to, da budemo noćas zajedno" mnoge su ove reči podsetila na nekoga.

Zvučale su nekako u njegovom stilu. A kada su saznali da iza njih stoji sjajni Momčilo Bajagić Bajaga, samo su pomislili: "Da, baš liči pesma na njega".

I bila je ova numera iskorak od Vesninog muzičkog pravca, u pop-narodnom maniru. Postala je veliki hit, a pevačica je često sa ponosom isticala da je autor teksta Bajaga.

Bajaga, Momčilo Bajagić Bajaga
foto: ATA images

" Da se naše usne sastave, a petlovi da nas rastave, meni, dušo, duguješ još to, da budemo noćas zajedno", glasi refren ove pesme.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:15

Vesna Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track