MAJA NIKOLIĆ UMALO POKAZALA SOPSTVENU INTIMU! Zavrtela točak sreće i raširila noge, snimak koji će vas ostaviti BEZ TEKSTA!
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK SNIMAK

MAJA NIKOLIĆ UMALO POKAZALA SOPSTVENU INTIMU! Zavrtela točak sreće i raširila noge, snimak koji će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Stars -

Maja Nikolić godinama uspeva da provocira javnost kako svojim izjavama, stavovima, tako i izazovnim objavama na društvenim mrežama.

Maja Nikolić
foto: Kurir televizija

Maja voli da na Instagramu istakne svoje atribute, zbog čega je često na meti kritika i komentara, a ovog puta otišla je korak dalje i potpuno zaludela one koji je prate na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

U izazovnoj pozi pevačica je zavrtela točak sreće, dok su joj ogromne grudi bile u prvom planu. Kada je raširila noge i umalo pokazala sopstvenu intimu, iznenadila je mnoge, a muškarce ostavila bez teksta.

Maja Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Od danas sam zavrtela točak sreće i prizvala obilje ljubavi, sreće,radosti i uspeha u moj život. Sudbina su moje odluke i ja – napisala je Maja u opisu videa koji je izazvao lavinu komentara.

„Jao umreću zbog tebe, nevero moja“, poručio joj je jedan od fanova.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:43

MAJA NIKOLIĆ SA NIKAD DUBLJEM DEKOLTEOM! Ovo NE SME da radi u kući: Patrijarhalno sam vaspitana, otac vojno lice, deka sveštenik!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track