CECIN STAN U CRNOJ GORI KOJI NIKO NE POSEĆUJE! Ražnatovićeva u ovu nekretninu uložila bogatstvo: EVO kako izgleda (FOTO)
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

prelepo

CECIN STAN U CRNOJ GORI KOJI NIKO NE POSEĆUJE! Ražnatovićeva u ovu nekretninu uložila bogatstvo: EVO kako izgleda (FOTO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović ima nekoliko nekretnina i dok je dobro poznato da poseduje vilu kod "Marakane", ali i ogromnu kuću na Kipru, manje se zna da ima i stan u Crnoj Gori. Međutim, u taj stan u poslednje vreme ne stiže da ode.

Sloba Radanović slavi rođenje sina, Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

I dok Ceca i članovi njene porodice rado i često posećuju vilu u mondenskom kiparskom mestu Aja Napa, Ceca u stan u Bečićima koji je blizu poznatog hotela, retko odlazi. Osim nje, sada u taj stan retko odlaze i članovi njene porodice koji su nekada često tamo boravili.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

U stanu na crnogorskom primorju porodica retko kada dolazi, a ako je suditi po fotografijama na Instagramu, nekada je tu najčešće boravila Anastasija, dok nije započela emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom sa kojim se nedavno i venčala.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Cecin stan na moru opremljen je minimalistički, u svetlim tonovima. U prvom planu su visoki prozori, spušten plafon i mermerne pločice na podu.

Anastasijina omiljena prostorija za pravljenje selfija je prostrani dnevni boravak. Osim udobne ugaone garniture svoje mesto pronašla je i otmena sofa, idealna za opuštanje ispred televizora.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track