TAIROVIĆ I PRIJOVIĆ OPET ODUŠEVILE NACIJU! Tea zapevala svoju pesmu, a ono što je Aleksandra uradila je RAZNEŽILO: Grli je i ljubi
Foto: Printscreen

VIDEO

TAIROVIĆ I PRIJOVIĆ OPET ODUŠEVILE NACIJU! Tea zapevala svoju pesmu, a ono što je Aleksandra uradila je RAZNEŽILO: Grli je i ljubi

Stars -

Aleksandra Prijović iTea Tairović su još jednom dokazale da su prijateljstva na estradi i te kako moguća, iako nisu česta pojava.

Na jednoj proslavi Tea Tairović se latila mikrofona, i počela da peva svoju pesmu "Budalo". U tom momentu joj je prišla koleginica Aleksandra Prijović i zapevala sa njom, ovaj emotivni trenutak je oduševio sve prisutne na slavlju.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Aleksandra je sve vreme grlila Teu, koja je koleginicu sve vreme ljubila i oduševljenje nije mogla da sakrije.

Podsetimo, nedavno je Sanja Vučić nastupala u prestižnom klubu u Crnoj Gori, a u jednom trenutku na bini su joj se pridružile pevačice Aleksandra Prijović i Tea Tairović i nastao je pravi lom.

Niame, njih tri su pevale svoje najveće hitove - Prija je zapevala Tein hit, Sanja Aleksandrin i tako u krug, a Tea Tairović se u jednom trenutku izula, skakala na bini i dovela atmosferu do usijanja.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:51

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track