"SRAMOTA ME JE..."Prvo oglašavanje Filipa Cara nakon saznanja da postaje otac i Majinih prepiski: Nadam se da će napaćena duša...
Foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

šok

"SRAMOTA ME JE..."Prvo oglašavanje Filipa Cara nakon saznanja da postaje otac i Majinih prepiski: Nadam se da će napaćena duša...

Stars -

Maja Marinković danas je odlučila da raskrinka Filipa Cara i javno obelodani kako su njih dvoje sve vreme u kontaktu, dok je on govorio da je u srećnoj ljubavi sa Aleksandrom Nikolić, koju je verio tokom rijalitija "Zadruga 6".

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Danas je odjeknula vest da je Aleks u drugom stanju, kako prenosi Pink.rs, nakon čega je Maja odlučila da razotkrije šta joj je sve Car radio iza leđa i kako je varao svoju verenicu. Nakon što je obelodanila sve prepiske, ona je podelila snimak dva plišana lemura kako se ljube.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Nakon naslova o Aleksandrinom trudnoći kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora. Čekamo još neke da se jave pa onda slobodno uđite u Elitu i pričate o nama, samo molim vas neka se neko javi bar sa audi-snimcima, pričanja sa mnom. Poruke su za p*čke. Idem još malo da odpsavam, pa kad se vratim nadam se da će napaćena duša naći pošto smo se čuli, viđali šta god jedan onako validan snimak audio i video. Stvarno me sramota kome dajem na značaju - napisao je Car putem društvene mreže Instagram.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:14

Filip Car pokazao svoj dom u Crikvenici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track