"JELENA JEDNOM RUKOM UDARA PO ZADNJICI, DRUGOM POHVALI!" Maja Nikolić imala samo reči hvale za Karlušu: Volim njen BEZOBRAZLUK
Foto: Dragan Kadić, Kurir televizija

KURIR TV

"JELENA JEDNOM RUKOM UDARA PO ZADNJICI, DRUGOM POHVALI!" Maja Nikolić imala samo reči hvale za Karlušu: Volim njen BEZOBRAZLUK

Stars -

Jelena Karleuša je nedavno izjavila kako su njene pesme najbolje i da sem njenih pesama ne postoji ni jedan drugi hit.

Ono što je javnosti poznato je da se druži sa Milicom Pavlović koja je takođe izdala album. Navodno joj je postavljeno pitanje "koje joj se pesme najviše sviđaju na Milicinom albumu", Karleuša je rekla "samo Mašala" odnosno njihov duet.

Maja Nikolić gostovala je u emisiji Puls Srbije gde je zajedno sa voditeljem Ivanom Gajićem prokomentarisala ovu navodnu Karleušinu izjavu.

Maja Nikolić
foto: Kurir Televizija

- Jelena je kontroverzna osoba. Ne može Milica da se naljuti jer je to Jelenin način komuniciranja i intrigiranja javnosti i medija. Zašto bi se naljutila? Njih dve se druže - navela je Maja.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Ali da se ja i ti družimo i da objavim album, a potom mesec dana kasnije ti kažeš da nemam ni jedan hit. Ja bih se malo naljutio - rekao je Gajić.

01:53

JELENA JEDNOM RUKOM UDARA PO GUZI, DRUGOM POHVALI! Maja Nikolić imala samo reči hvale za Karlušu: Volim njen BEZOBRAZLUK

- Ali ona je rekla duet "Mašala", ipak ju je pohvalila. Tako da Jelena jednom rukom kudi i udara po guzi, a drugom rukom pohvali. Zna ona šta radi i po ugledu na nju bi mlađi izvođači trebali da prate šta ona radi. Jer u svakom slučaju ona intrigira ljude. Bez obzira da li stajlingom, muzikom ili njenim britkim jezikom, a ja volim taj bezobrazluk. Pritom nije vulgarna, ali ume da bude trosmislena. ne zaboravi da je Jelena bila gost na koncertu Dare Bubamare kada su se posvađale, ona ima veliko srce i da oprosti - rekla je Maja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša iz Dubaija poslala bezobraznu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja