MARIJA ŠERIFOVIĆ RASPLAKALA ESTRADU! Društvene mreže preplavljenje likom i delom pevačice i svi se slažu oko jedne stvari
Foto: Miomir Milić

emocije

MARIJA ŠERIFOVIĆ RASPLAKALA ESTRADU! Društvene mreže preplavljenje likom i delom pevačice i svi se slažu oko jedne stvari

Stars -

Marija Šerifović nakon devet godina objavila je album koji je uzdrmao estradu. Nakon što su se pesme objavljene na muzičkim platformama objave javnih ličnosti na društvenim mrežama bile su preplavljene upravo glasom i stasom pevačice.

Među prvima se oglasila Aleksandra Prijović a zatim i Sanja Vučić, Snežana Đurišić, Marija Mikić, Ilda Šaulić i mnogi drugi.

Marija Šerifović
foto: Miomir Milić

Svi su se složili oko jednog, a to je da kad Marija zapeva sve ostalo pada u vodu.

" Ja sam se iplakala sad je red na vas", "Ovako se to radi, Maro suza suzu stiže", "Odvojila sam vreme da bih ovo poslušala, raznela si me na komade", "Sinusi su mi se od plakanja otvorili" i mnogi drugi komentari koji su govorili o Marijinim emocijama i vanserijskom glasu.

1 / 7 Foto: Estrada oduševljena Marijom Šerifović

Podsetimo, u ovom projektu pojavile su se i nikad viđene fotografije pevačice iz detinjstva na kojima je vidimo sa majkom Vericom i ocem Rajkom. Još u najranijem detinjstvu Marija je očigledno bila predodređena za veliku muzičku karijeru, jer su porodični albumi prepuni slika male Marije sa harmonikom, bubnjevima i mikrofonom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Marija Šerifović upala na Instagram nalog Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track