"NEMAM TREMU OD GREŠKE, ZBOG OVOGA SAM UZBUĐEN!" Vojaž i Nući za novinare pred koncert: Spremali smo se dugo, došao je DAN "D"
Foto: Nemanja Nikolić

KURIR TV

"NEMAM TREMU OD GREŠKE, ZBOG OVOGA SAM UZBUĐEN!" Vojaž i Nući za novinare pred koncert: Spremali smo se dugo, došao je DAN "D"

Stars -

Dva najveća imena regionalne trep scene Igor Panić Nući i Mihajlo Veruović Vojaž za svoj prvi solistički koncert pripremili su revoluciju u svetu muzičke industrije.

Poznati reperi stali su pred medije i otkrili kako se osećaju povodom prvog solističkog koncerta, kao i šta su spremili svoji publici.

- Nija da imam tremu, čast mi je, što će Ceca da bude večeras, prijatelji i porodica. Mnoge kolege su mi poslali poruke podrške i to nije opravdano jer je za pevače ipak radni dan. Mnogo mi je drago što se ovo dešava. Nemam neku tremu da li ću da pogrešim, više je neka euforija i odgovornost - rekao je Nući.

Nući
foto: Kurir Televizija

Vojaž je takođe bio veoma uzbuđen.

- Spremali smo se dugo za ovo i konačno je došao dan "D". Svi su tu porodica, devojka i prijatelji - rekao je Vojaž.

Nući
foto: Kurir Televizija

Mnoge kolege pružile su im podršku i dali vetar u leđa. Ceca Ražnatović pojavila se u vrlo opuštanom izdanju i nije skidala osmeh sa lica. Kako je već najavila dolazak, svi su ostali oduševljeni jer je došla da podrži mlade kolege.

02:59

NEMAM TREMU OD GREŠKE, ZBOG OVOGA SAM UZBUĐEN! Vojaž i Nući za novinare pred koncert: Spremali smo se dugo, došao je DAN D

Pored Cece, Nućija i Vojaža došli su da slušaju Edita Radinović, Vuk Mob, ali i mnogi drugi. Nema sumnje da je publika uživala u hitovima mladih izvodjača, budući da su svi u glas pevali njihove najveće hitove.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

Vojaž započeo koncert u Hangaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track