"DOŽIVOTNO BIH JOJ ZABRANILA ULAZAK U SRBIJU" Maja odgovorila Selmi na optužbe i javno zakucala: Treba da se izviniš Amidžiću!
Foto: Zorana Jevtić, Nikola Anđić

za kurir

"DOŽIVOTNO BIH JOJ ZABRANILA ULAZAK U SRBIJU" Maja odgovorila Selmi na optužbe i javno zakucala: Treba da se izviniš Amidžiću!

Stars -

Nakon optužbi pevačice Selme Bajrami oglasila se Maja Nikolić i oštro demantovala naovde da je "napakovala" Selmi aferu pa održala i čas istorije.

Maja Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Dejan Milićević

Društveni mrežama kruži video snimak "dvoglavog orla" Selme Bajrami, pevačica se nakon toga našla na stubu srama a njen potez osudile su i mnoge javne ličnosti sa sprske estrade.

Selma je nedavno izjavila da joj je cela afera servirana nakon emisije kod Ognjena Amidžića od strane njega i pevačice Maje Nikolić:

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje, izjavila je tom jednom prilkom Selma

Selma Bajrami
foto: Printscreen YT

Ovim povodom kontaktirali smo i Maju Nikolić koja je prokomentarisala optužbe pevačice i dotakla i emisije kod Ognjena Amidžića:

- Treba da se izvini i Ognjenu i Srbiji i svima iz Srbije koji vole njene pesme jer je prodana duša koja je zbog para pokazivala dvoglavog orla sto je velika uvreda za svakog Srbina. Jer Kosovo i Metohija su kolevka srpstva i nikad nisu bili niti će pripadati Albancima. Car Lazar je zajedno sa svim Kosovskim junacima krv svoju Svetu prolio za to i celo Kosovo i Metohija su natopljeni krvlju Srba junaka! Zato srpsku zemlju niko ne može da otme! Treba da je bude sramota koliko je glupa ispala a u stvari bezobrazna da se šlihta Albancima jer da je čitala istoriju znala bi da se sa nacionalnim i duhovnim pitanjem kolevke srpstva ne igra.

Maja Nikolić
foto: Kurir televizija

- Iznela sam svoj stav. I uvek ću! A da sam na toj poziciji u politici lično bih joj zabranila doživotno ulazak u Srbiju! Žao mi je sto nisam političar da mogu da se bavim pitanjem Kosova i Metohije koje je uvek bilo srpsko i biće! Umesto da nešto priča samo bi trebala da kaže Izvinite sto sam bila bezobrazna i sto sam se prodala za šaku para da se ušlihtam arnautima. Jer Arnauti su oni koji žive na Kosovu i Metohiji,a Albanci su oni koji žive u Albaniji, izjavila je Maja za Kurir.

Stars
foto: Kurir

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/ Nemanja Kadić

00:52

DA SAM ZNALA ŠTA ĆE CIPRAS POSTATI NE BIH GA ODBILA Maja Nikolić o udvaranju grčkog političara: Jedna osobina me je odbila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track