JOVANIN DEČKO VLASNIK PEKARSKE INDUSTRIJE, IMA 700 RADNIKA: Dragan iz Begaljice BOGATSTVO stekao praveći BUREK, KIFLE, HLEB...
Foto: Privatna arhiva

Dobrotvor

JOVANIN DEČKO VLASNIK PEKARSKE INDUSTRIJE, IMA 700 RADNIKA: Dragan iz Begaljice BOGATSTVO stekao praveći BUREK, KIFLE, HLEB...

Stars -

Jovana Jeremić otkrila je, pošto su procurile u javnost njihove fotografije, identitet novog dečka Dragana Stanković iz Begaljice.

On je, naime, vlasnik pekarske proizvodnje, koji ima oko 700 zaposlenih. Inače, kako se navodi, Jovanin dečko je veliki dobrotvor, koji često poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može.

Jovana Jeremić
foto: Kurir

- Pre 12 godina počeli smo kao mala zanatska radnja, mala pekara u Begaljici, kod Grocke. Video sam perspektivu u pekarstvu i kako smo zarađivali, tako smo se postepeno i širili, ulažući svoja sredstva. Na samom startu je bilo puno posla, ali smo naporno radili i to nam je omogućilo da dostignemo sadašnju veličinu - rekao je jednom prilikom Dragan, vlasnik i direktor Pekarske industrije iz Begaljice kod Grocke.

Podsetimo, voditeljka se oglasila na svom Instagram nalogu i otkrila njegov identitet.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je Jovana uz fotku sa izabranikom.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

00:47

Jovana Jeremić pokazala slavljeničku tortu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track