"ISPALA JE GOSPOĐA" MATORA SANJU UZDIGLA U NEBESA Evo kako je Stankovićeva reagovala na HAOTIČNU situaciju između Anite i Matore
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

"ISPALA JE GOSPOĐA" MATORA SANJU UZDIGLA U NEBESA Evo kako je Stankovićeva reagovala na HAOTIČNU situaciju između Anite i Matore

Stars -

Ime Sanje Stanković u poslednje vreme često se spominje u najgledanijem rijalitiju ''Elita'', budući da je jedna od gorućih tema u Beloj kući upravo razvod i odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

- Doći će trenutak kada će ova smećarka pričati najgore o meni. Ja sam sa Anđelom pričala. Pred ulazak u Zadrugu 4 malo je falilo da se Sanja i ja pomirimo, a ja kada sam ušla ovde smuvala sam se sa Monikom. Tu ljubav nije prestala, a da ja nisam ušla tada, mi bismo bile zajedno. Ja sam nakon toga saznala da su se Anđelo i Sanja videli, ali onda smo to rešili, a meni je Anita ljubomorisala zbog Sanjine tetovaže. Najgore od svega je što ja Sanja ispala gospođa jer je stala ispred mene i rekla sve, a ova k**vetina nije - govorila je Matora, između ostalog o svojoj bivšoj.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora
foto: Kurir TV, Petar Aleksić

Budući da je Matora izjavila da je Sanja za razliku od mnogih - ispala gospođa u njihovom odnosu, Stankovićeva i dalje ne želi da se upliće u celu priču.

- Stvarno to ne bih komentarisala, nadam se da me razumete - poručila je Sanja.

kurir.rs/pink/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:45

SANJA STANKOVIĆ SE TAJNO UDALA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track