"SVE STE, BRE, ISTE" Nadežda javno PODIGLA GLAS, brutalno se obratila pevačicama, pa spomenula Brenu, Karleušu, Priju i Cecu...
Foto: Kurir Televizija, Kurir

nije sve tako crno

"SVE STE, BRE, ISTE" Nadežda javno PODIGLA GLAS, brutalno se obratila pevačicama, pa spomenula Brenu, Karleušu, Priju i Cecu...

Stars -

Nadežda Biljić bila je peti gost Kurirove emisije-podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i govorila o usponima i padovima koje je prolazila kroz život.

Nadežda Biljić
foto: Kurir

Pevačica je ogolila dušu i govorila o svojim prvim koracima na estradi ali i svemu što se dogodilo a nije očekivala u periodu takmičenja "Zvezde Granda" i "Pinkovih zvezda".

Nadežda Biljić
foto: Kurir

Nadežda se osvrnula na današnje standarde lepote i pevačica koje liče jedna na drugu, pa poslala poruku mladim devojkama koje žele da se bave istim poslom.

- Moja poruka za njih je da se bave pevanjem a ne drugim stvarima. Ja smatram da pevač treba da bude pevač. Nekad se i ja iskompleksiram, a i normalno je kada vidiš da su sve iste i liče jedne na druge. Ja nemam ništa nemam protiv operacija, neka radi svako šta hoće sa svojom glavom šta hoće. Ako i radite tako nešto budite malo autentične, sve ste bre iste. Budite svoje. Lepo je imati želju i karijeru kao Karleuša, Brena, Prija, Ceca... Okej i to je u redu imati takav cilj i biti takva zvezda, ali ti ne možeš da budeš one, ti budi ti - govorila je pevačica pa nastavila:

Nadežda Biljić, Nije sve tako crno
foto: Damir Dervišagić

- Teže je ako se ne uklopiš u kalup zato što nećeš dobiti karijeru preko noći, ali ta karijera koja tako dođe tako i prođe. Polako i strpljivo i vera u sebe. Ako ćete da radite silikone, radite umereno i budite svoji. Ne treba biti kopija nikoga, čovek uvek treba da bude svoj, po tome će ljudi da te pamte. To i jeste poenta šoubiznisa - zaključila je Nadežda.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Bonus video:

00:50

NADEŽDA TOMI ČESTITALA ROĐENDAN PRE SVIH Biljićka nije mogla da sačeka, oglasila se i poručila: Volim te tigriću najviše NA SVETU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track