PAPARACO VERICA RAKOČEVIĆ I ELENA KARIĆ UŽIVALE U BEOGRADU! Bile na ručku, kad su izašle iz restorana zaustavio ih ON (FOTO)
Foto: Kurir, Tamara Trajković, Sonja Spasić

MAJKA I ĆERKA

PAPARACO VERICA RAKOČEVIĆ I ELENA KARIĆ UŽIVALE U BEOGRADU! Bile na ručku, kad su izašle iz restorana zaustavio ih ON (FOTO)

Stars -

Verica Rakočević u centru Beograda ima svoju radnju, u kojoj izlaže sve svoje kreacije, i često je tamo možemo sresti.

Ali njenu naslednicu Elenu Karić retko kad viđamo jer duže vreme živi na periferiji prestonice i izbegava da se pojavljuje u javnosti pa smo zato pojurili u centar grada kad smo dobili dojavu da se majke i ćerka nalaze u jednom restoranu.

Verica
foto: Kurir

Čim smo stigli na lice mesta, primetili smo da njih dve uživaju u ručku, pa nismo hteli da ih ometamo. Sačekali smo ispred lokala da završe obrok, a kad su njih dve izašle napolje, srele su prijatelja, s kojim su se srdačno pozdravile i razgovarale.

Verica
foto: Kurir

Ono što smo mogli da primetimo je da i majka i ćerka izgledaju negovano i lepo. Verica je nosila kožnu jaknu s krznom i komplet od trikotaže u krem boji, kao i popularne UGG čizme, dok je Elena imala dug sivi kaput, široke farmerke i patike. Elena je sve vreme bila izuzetno pozitivna i nasmejana.

Verica
foto: Kurir

Nakon što su se rastale s prijateljem i krenule dalje, naišle su na još jednu poznanicu i s njom su takođe zastale. Dok je Rakočevićeva razgovarala s njom, Karićeva je uživala u druženju s detetom poznanice, s kojim se igrala i grlila ga.

Kurir.rs

Bonus video:

03:40

Verica Rakočević intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track