ŽENA GA VARALA SA PRIJATELJEM, PLAN ZA PRELJUBU SKOVALA NA DAN VENČANJA! Njihovi razvodi ŠOKIRALI su estradu a ona od muža POBEGLA
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram, Instagram/charles_pearce

ŽENA GA VARALA SA PRIJATELJEM, PLAN ZA PRELJUBU SKOVALA NA DAN VENČANJA! Njihovi razvodi ŠOKIRALI su estradu a ona od muža POBEGLA

Stars -

Godinu 2023, bar kad je reč o poznatim ličnostima, kada je reč o razvodima bila je malo mirnija i mnogi su uspeli da proguraju još jednu godinu.

Varala ga sa drugom

Kao bomba odjeknula je vest da su se pevač Darko Filipović i njegova supruga Jasmina razveli posle 12 godina. Javnost se šokirala, kako su oni važili za jedan od najskladnijih parova. Ovu vest je prvo potvrdila Jasmina, a potom je Darko žestoko uzvratio i otkrio da ga je varala sa drugom.

Darko Filipović
foto: Printscreen/Instagram

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - rekao je tada Filipović.

Sporazumni razvod

Voditelj Zoran Pejić Peja i njegova 25 godina mlađa supruga Dragana Pejić sporazumno rastali, a vest su od medija to krili puna četiri meseca. Kako je Peja ispričao, seli su, prorazgovarali i shvatili da je najbolje da svako nastavi svojim putem. Njih dvoje su bili u braku šest godina, venčali su se na Ibici, gde su proveli i medeni mesec. Nakon venčanja, Peja je Draganu častio silikonima, a ona njega novim zubima. Peja iz prvog braka, sa pevačicom Zlatom Petrović, ima sina Jovana.

Zoran Pejić Peja
foto: Damir Dervišagić

Kovala plan za preljubu na dan svadbe

Zbog "prevare" sa Mateom Car, Jovana Tomić Matora je donela odluku da se razvede od svoje supruge Anite Stanojlović, s kojom se venčala u Crnoj Gori u julu. Anita se sa Mateom čula Matoroj iza leđa i dogovarala preljubu, a posebno je Tomićevu zabolelo što ju je izdala na dan venčanja. Stanojlovićev plan je raskrinkan u rijalitiju, a trenutno je čak u vezi sa Anđelom Ranković, s kojim je više puta bila intimna iako je zvanično još u braku sa Matorom.

Jovana Tomić Matora
foto: Petar Aleksić, Instagram

Nisu pošteno ni bili u braku

I Nenad Aleksić Ša okončao je brak sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, iako je samo prošlo nekoliko meseci. Vanja je samo pokupila stvari i napustila stan u kojem su živeli. Reper je bio iznenađen zbog njene odluke, nije mu bilo jasno zašto je odlučila da se razvede. Ša je čak ušao u rijaliti kako bi pokazao svoju ljubav prema Vanji, ali se desila sasvim suprotna situacija. Vanja je više nego ubeđena da je donela dobru odluku. Krenula su prepucavanja, a tiktokerka je opužila Ša da je posesivan i ljubomora, kao i da je zbog njegovog ponašanja i maltretiranja izgubila bebu. Reper je trenutno, iako je i dalje zvanično u braku, u "Eliti" u vezi sa pevačicom Mionom Jovanović, koja je takođe vrlo turbulentna.

Razvodi u regionu

Na samom početku godine pojavila se vest da se razvode Momčilo Otašević i Jelena Perčin nakon pet godina braka, u kom su dobili ćerku Mašu i sina Jakšu. Ovaj razvod iznenadio je mnoge.

Momčilo Otašević, Jelena Perčin
foto: Printscreen/Instagram

- Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o raskidu. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje - ispričala je glumica za hrvatsku Gloriju.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/Instagram

I razvod hrvatske influenserke Ele Dvornik, ćerke pokojnog pevača Dina Dvornika. iznenadio je region. Ona se nakon četiri godine braka razvodi od britanskog biznismena Čarlsa Pirsa, koji je 13 godina stariji od blogerke i s kojim ima dve ćerke. Iako je njihov brak izgledao idilično, pošto odluke da se razvedu, našli su se na sudi i to zbog podele imovine. Čarls se odselio u Englesku, odakle dolazi povremeno i to samo kada su suđenja, jer je tužio Elu za deo kuće u Balama, čiji je ona jedini vlasnik. Kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno ukupna kvadratura je 675 metara kvadratnih.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track