"JEDNI KAŽU SVAKA MI ČAST, DRUGI DA TREBA DA ME BUDE SRAMOTA" Sloba o godišnjici smrti oca, praznicima i porodici: Tačno u ponoć..
Foto: Printscreen/Premijera

"možda je ovo i najlepša godina u mom životu"

"JEDNI KAŽU SVAKA MI ČAST, DRUGI DA TREBA DA ME BUDE SRAMOTA" Sloba o godišnjici smrti oca, praznicima i porodici: Tačno u ponoć..

Stars -

Sloba Radanović novogodišnju noć proveo je radno, a za domaće medije govorio je o bolnim trenucima, porodici i karijeri.

Sloba Radanović
foto: Damir Dervišagić

- Sve je bilo mnogo lepo u ovoj godini, možda je to i najlepša u mom životu. Dobio sam sina. Ostaviću sve probleme i nervoze u 2023. godini... Nemam preterane zamerke za 2023. godinu, samo želim da u narednoj provedem više vremena sa porodicom. Jelena nije večeras ovde, sa decom je, tačno u ponoć sam je pozvao na video poziv - rekao je Sloba i dodao:

Veljko Ražnatović, Sloba Radanović
foto: Damir Dervišagić

- Odavno sam prestao Novu godinu da doživljavam kao praznik zato i radim. Sve praznike koje volim sam sa svojom porodicom, tad razmenjujemo poklone i uživamo. Za nas je najradosniji praznik Božić.

Radanović je progovorio i o poslovnim planovima za budućnost i otkrio da li će svojoj publici ubrzo pokloniti koncert.

- Volim da idem korak po korak, ali naravno da razmišljam o tome. Prvo da izbacim album, pa Bože zdravlja biće i koncert.

04:55

Sloba Radanović izjava

Sloba je priznao koliko mu je svakog 31. decembra teško i kako se oseća na godišnjicu smrti svog oca kada treba da peva i uveseljava publiku.

- To nikada nikome ne bih poželeo. Tu su ljudi podeljeni, jedni mi kažu svaka ti čast, drugi da treba da me bude sramota. Znam da bi on to voleo i zato sam tu gde jesam. Kada vam je srce slomljeno a vi treba da budete najveseliji, to je tako teško. On je bio čovek pun ljubavi i neki ko je najpošteniji, imao sam od koga da naučim mnogo toga - govorio je Sloba.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:03

Sloba Radanović slavi Slavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track