"CECA I DARA PRKOSE JK" Procurio SNIMAK Ražnatovićeve i Bubamare sa ručka: Uz POLJUPCE javno provociraju Karleušu?!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

"CECA I DARA PRKOSE JK" Procurio SNIMAK Ražnatovićeve i Bubamare sa ručka: Uz POLJUPCE javno provociraju Karleušu?!

Stars -

Dara Bubamara i Jelena Karleuša bile su nerazdvojne dok Dara nije počela intenzivnije da se druži sa Svetlanom Cecom Ražnatović, s kojom već dve decenije JK nije u dobrim odnosima.

Sada je Dara na svom Instagram nalogu podelila video sa ručka. Naime, obe su bile bez obaveza i nastupa i našle su se u isto vreme u Beogradu, pa su tako iskoristile proliku da se vide i da odu na ručak. Dok su uživale u jednom luksuznom restoranu, Dara je snimala Cecu koja je bila nasmejana i bez trunke šminke.

00:08

Ceca i Dara

- Tradicija se nastavlja. Na starom mestu nas dve - rekla je Ceca, a Dara joj je poslala poljubac i poručila da je voli.

Odmah su se na društvenim mrežama pojavili komentari kako su ovo koleginice uradile kako bi prkosile Jeleni Karleuši.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Podsetimo, Jelena Karleuša i Dara Bubamara godinama imaju turbulentan odnos. Nakon što su pre šest godina "zakopale ratne sekire", pa je JK nastupila na Darinom koncertu u Areni, a Dara je zaboravila na ovaj Karleušin potez, te je ponovo na snagu stupio estradni rat i javno prepucavanje.

Poslednji u nizu sukoba, nastao je pre godinu dana, kada je Dara najavila novu pesmu "Koka roka" koja je prvenstveno pisana za Jelenu. Naime, Jelena je pokojnom Milanu Laći Raduloviću platila pesmu, koju je potom snimila Dara, a Karleuša je kao dokaz objavila i prepiske sa Laćom i prvobitnu verziju teksta.

O dve decenije sukobu sa Svetlanom Cecom Ražnatović skoro svi znaju, a datira još od ubistva Karleušinog dečka Zoran Davidović Ćanda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track