KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA PREDSEDNIKU: Imam ljudsku i građansku potrebu da kažem BRAVO! Kakav govor u SB UN!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

SADA kao nikad TREBA DA SMO SLOŽNI KAO NAROD

KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA PREDSEDNIKU: Imam ljudsku i građansku potrebu da kažem BRAVO! Kakav govor u SB UN!

Stars -

Jelena Karleuša prokomentarisala je na svom Instagram storiju jučerašnje izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Aleksandar Vučić juče je pred međunarodnom zajednicom govorio o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i o nameri režima Aljbina Kurtija da izvrši etničko čišćenje i zločin protiv čovečnosti.

Cela Srbija je pomno gledala prenos sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, a pevačica Jelena Karleuša se ovim povodom oglasila na svom Instagram storiju i otkrila da je oduševljena govorom predsednika Vučića.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Gledala sam izlaganje Vučića u UN. Imam ljudsku i građansku potrebu da kažem "Bravo". Iskreno, pod utiskom sam! Kakav govor, kakav nastup! Ko nije gledao mora da pogleda. Ispred njega, dok je govorio, stajao je natpis "Srbija". Preko puta njega napadao ga je neki čovek bez imena zemlje iz koje dolazi, koji je jednom Srbinu pokušavao da objasni kako njegova zemlja nije njegova. Jedna mučna i nadrealna slika, šokantna u svakom smislu. Juče se borila naša zemlja Srbija. Juče ju je diplomatski maestralno, pred čitavim svetom smireno, argumentovano, branio jedan čovek. I potpuno je ovde nebitno za koga vi glasate, ko vam se dopada, a ko ne na političkoj sceni, ovo je da skine kapu svako ko se oseća kao Srbin. Na momenat mi je bilo i potresno, jer je tema bila odbrana pravde. Najmanje što možemo je da u ovakvim momentima budemo složni kao narod, da ne budemo ono zbog čega nam se smeju u lice, nesložni i oslabljeni. Još jednom, kakav govor Vučića... Pogledajte snimak - napisala je Karleuša na svom Instagram storiju.

Kurir.rs

Bonus video:

01:34:32

DIVAN SHOW S02E18 ZA WEB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track