"DOTAKAO SAM DNO..." Ispovest Veljka Ražnatovića: "Bogdana sme još jednom da ZATRUDNI!" Evo šta kaže za Gudelja
Foto: Damir Dervišagić

ogolio dušu

"DOTAKAO SAM DNO..." Ispovest Veljka Ražnatovića: "Bogdana sme još jednom da ZATRUDNI!" Evo šta kaže za Gudelja

Stars -

Mladi bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, prvi put je izneo u javnost brojne stvari vezane za svoj život i porodicu.

Progovorio je i o odnosu svoje majke sa njegovom decom, sinovima Željkom i Krstanom.

Poznato je da Ceca ne voli da je zovu baba ili baka, pa svoje unuke uči da je zovu već poznatim nadimkom, a pevačicinom sinu Veljku se to ne dopada, pa je istakao da neće još dugo tako biti.

Ceca Ražnatović
foto: Ana Paunković

- Čuj da je zovu Ceca, deca... To ne može. To je pogrešno - rekao je Veljko i objasnio svoje viđenje toga:

- Ti si baba tom detetu. Neće je zvati Ceca, kao što ni mene neće zvati Veljko. To može dok su mali, ali sigurno kad budu malo stariji neće tako biti, htela ona to ili ne. Moraće da je zovu baka. To je neki ciklus života, Bože. Nisam je ni ja zvao Svetlana, nego majka - rekao je Ražnatović.

Veljko je otvoreno progovorio i o ženi Bogdani koja je trenutno treći put trudna i uskoro će na svet doneti njihovog trećeg sina.

Ražnatović je u velikoj ispovesti istakao da Bogdana po savetu lekara sme još jednom da ostane trudna, što će biti 4. put, jer bi sve drugo bilo rizično pošto se svaki put porodila carskim rezom.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović
foto: Ana Paunković, Printscreen

- Ona će sada treći put ići na carski rez i mi možemo još jedno dete da imamo. Fizički, ona ne bi smela više da ostaje trudna, tako da... - počeo je Veljko.

Potom je objasnio da je Bogdana sva tri puta zatrudnela prirodnim putem.

- Ovo je sve od Boga, sva tri sina. Ništa nismo veštački, ni ovo... Nismo znali šta je, kako je Bog rekao tako je i bilo. Ja se nadam da će četvrto... Mislim, mi ćemo sad malo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom... (smeh) Ali, nadam se stvarno da će četvrto dete biti devojčica i da će biti tatina princeza najmlađa. Biće i neka razlika između svih njih i tako - priznao je Ražnatović u podkastu Informera.

Veljko se dotakao i zeta Nemanje Gudelja, te tom prilikom otkrio da li mu Anastasija nedostaje.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram

- Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno.

Veljko je progovorio i o najtežem periodu u životu.

- Jesam, dotakao sam dno jednom u životu i tada sam se restartovao. Za moj pojam je to dno. Hoću samo da kažem da sam bio tu i ako je neko u toj situaciji sada, ovo što ja pričam je jedini put. Pomogla mi je vera i samo vera.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track