"FUTA JE RADIO ZANIMLJIVU STVAR SA DŽEJEM, A ONDA BI DOŠLA MARINA!" Kum legende otkrio KAKO SU NASTAJALI vanvremenskih hitovi!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Dragan Kadić

stars

"FUTA JE RADIO ZANIMLJIVU STVAR SA DŽEJEM, A ONDA BI DOŠLA MARINA!" Kum legende otkrio KAKO SU NASTAJALI vanvremenskih hitovi!

Stars -

Zoran Jagodić Rule poznat je kao klavijaturista Džeja Ramadanovskog, a svojih prvih muzičkih koraka se rado seća, dok je ponosan na prijateljstva koje neguje dugi niz godina, sa pojedinim kolegama sa estrade.

Džejev kum i veliki prijatelj podelio je sa nama svoje utiske nakon što je pogledao film Nedelja, koji govori o životu Ramadanovskog:

Zoran Jagodić Rule
foto: Kurir televizija

- Što se tiče mog mišljenja, svi kažu da je film super, neko kaže ima ovoga više, ovoga manje, ali ovo nije kraj filma, ja mislim da će biti produžetak i onda će biti moguće da sagledate celokupnu sliku. Krenulo se od početka i došli su do 1991. godine. Naravno, trebalo bi da bude i nastavak.

Rule je prokomentarisao i navode da pesmu Nedelja nije napisala Marina Tucaković, već Iso Lero Džambo.

01:49

FUTA JE RADIO ZANIMLJIVU STVAR SA DŽEJEM, A ONDA BI DOŠLA MARINA! Kum legende otkrio KAKO SU NASTAJALI vanvremenskih hitovi!

- Nikad Džej nije rekao da je to Džambina pesma, a Futa sepotpisao i to se to. Znate kako su oni pravili pesme, kad bi mogao narod to da vidi! Znači Futa uzme gitaru i onda Džej nešto peva i onda njemu Futa kaže, ajde ovako, ajde onako. Malo ga harmonski provede, a Džej peva na la, la, la. Tako se pravi melodija i onda Marina to uzme, napiše i to je to.

Zoran se pokojnog kuma seti svakoga dana, a ne samo Nedeljom, dok će uspomene sa njim zauvek pamtiti.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:07

FUTA MI JE DAO NOVČACNICU SA SRCEM I REKAO: DA BOG DA TI DONESE ONO ŠTO SAM TI UZEO! Jami o albumu koji je umesto nje snimila Ceca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track