BAJA MALI KNINDŽA ČESTITAO ROĐENDAN PEVAČICI: Sestro pravoslavna sa jakim vokalom ti si glavna, a evo šta je sve dobila...
Foto: ATA Images

SLAVLJE

BAJA MALI KNINDŽA ČESTITAO ROĐENDAN PEVAČICI: Sestro pravoslavna sa jakim vokalom ti si glavna, a evo šta je sve dobila...

Stars -

Maja Nikolić danas je napunila 49. godina i proslavlja svoj rođendan. Naime pevačica je na društvenim mrežama podelila ko joj je sve čestitao rođendan i šta je sve dobila na poklon.

Maja Nikolić
foto: Printscreen TV Pink

Njoj je među prvim čestitao pevač Baja Mali Knindža, sa jako emotivnom porukom.

- Neću da pišem romane, sve u dve tri reči neka stane, nije ovo svaki dan Majo srećan ti rođendan, sestro pravoslavna sa jakim vokalom ti si glavna - rekao je Baja Mali Knindža u svojoj objavi.

maja
foto: Printscreen

Maja mu se zahvalila i bila je baš srećna zbog njegovih reči, te je i ona njemu uzvratila emotivnim rečima.

Ona je dobila i dosta poklona, od cveća do skupocenih parfema i time se pohvalila, ali nije rekla od koga su svi ti pokloni.

maja
foto: Printscreen

Po svemu sudeći Maja je odlično provela svoj rođendan već u ponoć, tip top skockana sa osmehom od uha do uha.

Maja Nikolić
foto: Printscreen

Podsetimo se, pevačica je bez oklevanja otkrila nedavno svoje sećanje na jedan od najznačajnijih događaja tokom njene karijere, ističući da joj je jedna osoba posebno pomogla.

–Što se tiče karijere, najsrećniji trenutak bio je 7. februara 1994. godine kada sam iz školske klupe pobegla, autobusom Niš – Ekspresom, direktor škole mi je dao novac, jer moji roditelji nisu bili bogati i došla sam sa pozajmljenom haljinom iz butika u koji me je odvela prijateljica. Bez dinara sam došla i osvojila tri prve nagrade sa pesmom „Odlazi“ i tada je krenula moja karijera.

Bonus video:

00:57

POBEDIĆU NA BEOVIZIJI KADA NEKO IZ ŽIRIJA UMRE! Pevačica šokirala: Pa da kažu Maja je govorila istinu, STVARNO DOBRO PEVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track