PRIČA SE DA JE SVA IZBOTOKSIRANA, NIKO NE MOŽE DA PROCENI KOLIKO IMA GODINA! Evo koje je godište Vera Matović, ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

PRIČA SE DA JE SVA IZBOTOKSIRANA, NIKO NE MOŽE DA PROCENI KOLIKO IMA GODINA! Evo koje je godište Vera Matović, ŠOK!

Stars -

Vremešna pevačica može da parira duplo mlađim koleginicama po izgledu, ali i energiji.

Vera Matović
foto: Kurir televizija

Pevačica Vera Matović godinama unazad privlači pažnju javnosti kako šaljivim pesmama, tako stajlingom i mladolikim izgledom.

Upravo zbog toga mnogi ne mogu da provale koliko Vera Matović ima godina, ali kako vikipedija piše ona je rođena 3. juna 1946. i ove godine će napuniti 78. godina.

Vera Matović
foto: Kurir/Ana Denda

I dok mnogi misle da se Vera podvrgla estetskim korekcijama, te da je odradila botoks, ona kaže da nikada to nije primenjivala.

- Ako ti nešto lepo stoji, nema godina, nema loših pesama. Ne može pevač da bude star. On nikad ne može da ostari. I kad ode u penziju, on je neko koga treba ceniti i poštovati - rekla je ranije za „Pink.rs".

Vera Matović
foto: Nenad Kostić

Pevačica je nedavno rekla da ne planira još da se penzioniše.

- Ne bih mogla da batalim pevanje. Imam period kad se umorim, ali kad se odmorim u pokretu sam ponovo. Takva sam osoba. Ne bih mogla da čekam da umrem. Čujem da kažu: “Šta ide, šta će joj više?” Zašto da ne odem ako me ljudi zovu? Ja sam njima na neki način potrebna čim me zovu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:57

CELA DONJA VILICA MI JE PUKLA, MESO MI JE BILO NA ZUBIMA! Vera Matović PRVI PUT progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track