"NE LEŽEMO U KREVET..." Fudbaler Ivica Ilijev se razveo od supruge, a evo kako je nekada govorio o njoj i braku: Mi smo...
Foto: Starsport

bili u braku skoro 20 godina braka

"NE LEŽEMO U KREVET..." Fudbaler Ivica Ilijev se razveo od supruge, a evo kako je nekada govorio o njoj i braku: Mi smo...

Stars -

Bivši fudbaler Ivica Iliev razveo se od supruge Ivane nakon skoro 20 godina braka, o čemu je ekskluzivno pisao Kurir.

Zasad nije poznato zbog čega je došlo do kraha braka, ali ova informacija je mnoge iznenadila s obzirom na to da su Ivica i Ivana važili za jedan od skladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Ilijev je u ranijim intervjuima isticao da je ponosan na svoj odnosa sa suprugom Ivanom.

IVICA ILIEV
foto: Ana Paunković

- Svakodnevno ulažemo mnogo truda u naš odnos. Razumevanje i poštovanje životnog saputnika je nama na prvom mestu. Ljubav je važna, ali ona nije dovoljna ako su druge okolnosti negativne. Neophodno je da se zbog zajednice pređe preko nekih karakternih crta i principa, jer u braku ti principi trebalo bi da postanu zajednički. Mi smo jedno i živimo za našu porodicu - rekao je svojevremeno Iliev za "Hello", pa otkrio tajnu njihovog odnosa.

Ivica Iliev
foto: Starsport

Ja sam takav da ne mogu da legnem u krevet dok ne rešim sve nesuglasice, ne samo sa suprugom nego i sa bratom, prijateljima, poslovnim saradnicima. Bez obzira u koje vreme, makar i u pet ujutru. To je, prema mom mišljenju, ključ uspešnog odnosa. Onog trenutka kada čovek u sebi sakrije makar i najmanju sitnicu koja mu nije po volji, to će početi stalno da radi, a deset malih stvari napraviće jednu veliku, koja posle neće moći da se reši. Sitnice su male ako se reše u istom danu, a ako se zanemare, postaju prevelike i nesavladive. Iva i ja tako funkcionišemo i verovatno zato i opstajemo - naveo je bio nekadašnji igrač "Partizana" o supruzi, koja se retko kad ističe u javnosti.

Ivica Iliev
foto: @starsport

Inače, Iliev nije želeo da govori na ovu temu, te je kratko za Kurir poručio.

- Uh, sad ste me zatekli pitanjem. Ne pričam o svom privatnom životu i neću to komentarisati - rekao je Ivica, a na naše potpitanje, ponovio je:

- Ne, ne, neću komentarisati. Hvala.

Bonus video:

05:19

STARS EP 300

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track