TEYA DORA: Glumila bih u Južnom vetru!
Foto: Damir Dervišagić

TEYA DORA: Glumila bih u Južnom vetru!

Stars -

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora, gostovala je na Radiju S3 gde je sumirala utiske o proteklom takmičenju, ali i komentarisala svoje dosadašnje angažmane, među kojima je i saradnja sa producentom i režiserom Milošem Avramovićem na filmu i seriji ,,Južni vetar“.

S obzirom na to da uskoro treba da izađe i treći deo Južnog vetra, Teya je otkrila da li su pričali o još nekoj muzičkoj saradnji za pomenutu franšizu.

  • Nismo pričali još iskreno o daljoj saradnji. Ja volim da glumim, baš volim da snimam video spotove. Mislim da bih mogla samo neke tužne karaktere da glumim ili nešto baš ono da pobesnim. Ili tako nešto. Ne znam kako bih se snašla u onim klasičnim … Mislim, ne znam, možda bih, ali bih najiskrenija bila u tim nekim, emotivnim … Kao, zato što sam ja mnogo emotivna – našalila se Teya Dora, pa nastavila:
  • Mislim ja jesam emotivna, ali nije to sada toliko… nego samo umetnost takva neka, tako mi radi kreativa. Iz nekog razloga je tako. Ne znam, možda se I promeni.

Kroz razgovor je otkrila da bi nakon takmičenja nastavila da se druži sa hrvatskim predstavnikom Bejbi Lazanjom, kako je došlo do saradnje sa Nikolijom, a ceo intervju možete pogledati na linku u nastavku:

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja