BILI SU KAO NEKI LUDACI IZ NEMAČKE SA 3 KOMBIJA Bajaga otkrio nepoznate detalje o planetarno popularnom Ramštajnu: Pre 30 godina..
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

BILI SU KAO NEKI LUDACI IZ NEMAČKE SA 3 KOMBIJA Bajaga otkrio nepoznate detalje o planetarno popularnom Ramštajnu: Pre 30 godina..

Stars -

Svetski popularna grupa "Ramštajn" u petak i subotu su održali velike koncerte u Beogradu u parku Ušće.

Ramštajn
foto: Paul Harries

Pre nego što su postali planetarno popularni, momci iz grupe "Ramštajn" svirali su na jednom festivalu u Sloveniji gde je nastupao i Momčilo Bajagić Bajaga.

Bajaga je sada, u jednom podkastu, otkrio nepoznate detalje o grupi koja je tada bila skroz nepoznata.

Momčilo Bajagić Bajaga
foto: ATA images

- Ja sam svirao sa Ramštajnom pre jedno 30 godina na nekom festivalu u Sloveniji, kada su oni bili totalno nepoznati - ispričao je Bajaga u podkastu „Agelast“ Galeba Nikačevića.

- Oni su bili ono kao – eno imaju neki ludaci iz Nemačke, idu sa tri kombija. U jednom se voze, u drugom je oprema, a u trećem su gnjuračka odela i one sprave za bacanje vatre i to. I svi smo bili u fazonu – šta im je - naveo je Bajaga tom prilikom.

UŠĆE, Ramštajn, Koncert, Koncert Ramštajna
foto: Petar Aleksić

Momci iz grupe Ramštaj su tada izrazili želju da upoznaju slovenačkog Lajbaha (Laibach), a kako Bajaga navodi, oni su ih "otkačili".

- I ovi (Lajbah) kažu kao: "Ko je Ramštajn!?" I uglavnom otkače ih. I posle jedno dve godine, Lajbah radi ovde, ali Ramštajn pravi veliku turneju po Evropi, već su razbili maksimalno. I onda ovi iz Laibacha pitaju da li bi mogli da budu predgrupa i ovi kažu: ‘Naravno da ne’“, ispričao je Bajaga.

Momčilo Bajagić Bajaga, Bajaga
foto: Aleksa Stanković

Podsetimo, za vikend je more ljudi došlo da vidi spektakl grupe Ramštajn, kao i brojne poznate ličnosti, među kojima su bile voditeljka Irina Vukotić i pevačica Goca Tržan, ali i mnoge poznate ličnosti sa domaće estrade.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track