OŽENIO SE REPER CUNAMI: Mlada objavila snimak sa ŠERIJATSKOG venčanja
Foto: print

OŽENIO SE REPER CUNAMI: Mlada objavila snimak sa ŠERIJATSKOG venčanja

Stars -

Bosanskohercegovački reper Emin Hadžajlić Cunami oženio je svoju dugogodišnju djevojku, koja je objavila snimke na TikToku.

Također je podijelila snimak šerijatskog venčanja. Njih dvoje nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, a ona se pojavila u nekoliko njegovih spotova, uključujući "Talk 2 Me" i "Electricite".

Cunami
foto: Printscreen

Podsetimo, reper je veoma popularan i u Srbiji, a na jedan od poslednjih nastupa koji je imao u Beogradu došlo je i do nemilog događaja. Naime, reper Cunami bio je zadužen za dobru atmosferu na spavu Kartel krajem decembra prošle godine, kada je splav potonuo. Reper je te noći postavljao snimke uzavrele atmosfere na splavu, pre nego što je došlo do incidenta.

- Izveo sam svoj blok, a nakon toga sam napustio splav. Nakon 20 minuta, obavešten sam da je splav potonuo. Drago mi je da su svi u redu, da nije niko povređen, a čak sam i dobio poruke da je ljudima bilo lepo, jedino mi žao organizatora koji se suočen sa tehničkim problemima. Ne znam šta da vam kažem, meni je, na kraju krajeva, bilo prelepo - tekao je tada reper

kurir.rs/avaz/preneo I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track