KO JE TRUDNA SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA? Čekaju drugo dete, vole se od srednje škole, a njena priča kreće od IZBEGLIČKE KOLONE u Oluji
Foto: Instagram / Natalija Jokić

KO JE TRUDNA SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA? Čekaju drugo dete, vole se od srednje škole, a njena priča kreće od IZBEGLIČKE KOLONE u Oluji

Stars -

Natalija Jokić, supruga najbolji igrač NBA lige Nikole Jokića, trudna je, a par čeka svoje drugo dete. Naime, Nikola i Natalija već imaju ćerku Ognjenu, koja će sada dobiti brata ili sestru.

O uspesima u NBA ligi Nikole Jokića naširoko se pričalo, a poznata je i njegova ljubavna priča sa suprugom sa kojom je u ljubavi još od srednje škole.

Nikola Jokić, Natalija Jokić
foto: Facebook / Natalija Jokić

O Nataliji Jokić rekla je mnogo i njena sestra Maja Maćešić.

"Mi smo stvarno presrećni zbog svega. Izuzetno smo ponosni", komentarisala je Maja Maćešić veliki uspeh Nikole Jokića koji je tri puta proglašen za MVP-a NBA lige - počela je Maja.

"Natalija je moja druga polovina, mi smo stvarno jako vezane, daleko smo, ali to ništa ne znači", poručuje.

Nikola Jokić, Natalija Jokić
foto: Instagram / Natalija Jokić

Maja i Natalija su kao deca zajedno sa roditeljima bile u izbegličkoj koloni iz Krajine, bežeći od "Oluje" 1995. godine. Njihova majka Danica je tada za "Novosti" rekla sledeće:

"Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A, ovo Natalija, sedam meseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini, nama je ovo drugi put da bežimo. Živeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobegli smo u Slunj. Sada ponovo bežimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad".

"Mi smo bile jako male kada se sve to dešavalo. Naši roditelji su se potrudili da taj deo detinjstva ne osetimo na možda neki loš način. Imala sam tri godine kada se to dogodilo, a Natalija sedam meseci. Iskreno i ne sećam se detinjstva kao nekog lošeg perioda nego kao najlepšeg perioda života. Na kraju krajeva, mama i tata su zaslužni za to, tako da nema loše uspomene na detinjstvo", ističe.

"Natalija i Nikola su jako dugo zajedno. Iskreno da vam kažem, uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Mi živimo u malom mestu gde njega svi znaju, poštuju, vole i cene. Kada je neko član vaše porodice dugi niz godina, onda nemaš osećaj da je on nekome drugom poznat", dodaje Maja pa potvrđuje da je Nikola van terena "običan" čovek: "Divan je i pre svega jedan veliki čovek".

1 / 12 Foto: Instagram / Natalija Jokić

Na pitanje kako se njena sestra Natalija Jokić nosi sa svim profesionalnim izazovima svog supruga, kako prati njegove mečeve, Maja kaže:

"Ona je jedna žena zmaj. Prosto onaj ko je na terenu, on igra, ostali mogu samo da bodre, to je činjenica".

Maja je pre nekoliko godina intervjuisala svog zeta.

"Bilo je to za moje master studije. Završila sam Pedagoški fakultet, pa posle toga upisala master, pa sam imala određenu temu i bilo mi je najlakše da intervju uradim sa nekim koga znam", napominje.

Jedno do pitanja u tom intervjuu glasilo je kojom pesmom bi Nikola opisao svoj život:

"Iskreno mislim da nema tako lepa pesma. Volim tamburaše, taj stil muzike i taj stil života, pa neka bude “Već odavno spremam svog mrkova”, jer to je ipak moja ljubav od 12. godine. Ja i dalje mislim da ću na neki način biti konjar, i baviti se tim sportom, baš kao u toj pesmi, uh, tako bih i ja".

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:26

Jokic lumpuje kod glumca Lazara Nikolica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track