DEVOJKE NAVALITE: Bojan Perić traži onu pravu

Otvorio dušu

DEVOJKE NAVALITE: Bojan Perić traži onu pravu

Stars -
Mladi glumac veruje u pravu ljubav i čim je nađe neće oklevati da se oženi

Mladi glumac Bojan Perić još uvek sanja o velikoj ljubavi, a dok se to ne desi, ne krije da trenutna zadovoljstva pronalazi u kratkim romansama.

Kako kaže, uspeh na poslovnom planu doneo mu je uzbudljive romanse, ali ne i pravu ljubav, pa je u novu 2013. godinu ušao sa velikim očekivanjima, a jedna od želja bila je da pronađe pravu devojku za sebe.

"Nisam okusio pravu ljubav i verujem da se događa samo jednom u životu. Naravno, kada to doživim neću dugo oklevati kada je reč o ženidbi", otkriva Perić.

Njegova prva devojka bila iz Japana i da ga tada nisu privlačile Evropljanke, međutim, kako kaže, situacija se promenila i shvatio je da je zarad ljubavi spreman na svakakve žrtve, ali da nije pristalica romansi sa svojim koleginicama.

"To može biti, s jeden strane, velika prednost, jer ima dosta razumevanja za posao, međutim, to je i velika mana, jer se odnos svodi na jednu temu", objašnjava Bojan i otkriva da je imao romasu sa jednom koleginicom.

Perić je priznao da je bio u ljubavi sa jednom koleginicom, ali da ona kratko trajala.

"Nije mi strana ljubavna patnja i nikada se ne stidim svojih emocija. Danas zarad prolaznog zadovoljstva mnogi uplovljavaju u kratke romanse, pa je takav slučaj i sa mnom", ispričao je Perić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track