Tanja Savić ostavila decu radi karijere!

Tanja Savić ostavila decu radi karijere!

Stars -
Zvezda „Granda“ iz Australije došla sama, suprug Dušan s dvogodišnjim Maksimom i sedmomesečnim Đorđem stiže za mesec dana

Karijera joj je prioritet.Tanja Savić u Srbiju je došla sama, dok su njen muž Dušan Jovančević i sinovi Maksim i Đorđe ostali u dalekoj Australiji! Pevačica je rešila da povrati staru slavu i nastavi tamo gde je stala pre udaje, tako da više ne planira da se vraća u „zemlju kengura“. Čudno je samo to što svoje sinove, koji imaju dvadeset pet i sedam meseci, nije povela sa sobom, već ih je ostavila na čuvanje Dušanovoj majci! Ipak su deca mala.Očigledno Savićeva ne vidi ništa loše u tome, ali naglašava da će se porodica okupiti tek za mesec dana!- Ostajem zauvek u Srbiji - prvo nam je rekla Tanja, a onda je to „zauvek“ malo preformulisala:- Planiram da dve godine budem ovde i da se ne vraćam u Australiju, ali videćemo. Dušan s decom dolazi za dve-tri nedelje. Nisam kod roditelja, trenutno boravim u stanu u Beogradu.Nekada jedna od najpopularnijih zvezda „Granda“ kaže da ne planira da živi u kući koju je počela da sređuje prilikom poslednjeg boravka u Srbiji 2011. godine.

- Verujte mi da ne znam šta ćemo da radimo s tom kućom, pitajte mog tatu. Prepustila sam njemu da radi šta treba, stvarno nemam vremena za renoviranje i dorađivanje. Najverovatnije ću iznajmiti veliki stan za svoju porodicu, to mi je prioritet - rekla je Tanja.Ona dodaje da sa Sašom Popovićem još nije razgovarala o produžetku ugovora, koji joj je nedavno istekao, s „Grand produkcijom“, ali je snimila pesmu koju će premijerno izvesti za nekoliko dana.

Obradovala fanove i pesmom i slikom
Obradovala fanove i pesmom i slikom

Pokazala međunožjeTanja je posebno obradovala svoje fanove koji su s nestrpljenjem iščekivali dan kad će je ponovo videti na televiziji. Dok je ustajala da otpeva pesmu u studiju kod Saše Popovića, raširila je noge, pa je međunožje sevnulo ispod haljinice.Tanja se ugojilaPrimetno je da se Tanja Savić prilično ugojila. Dobro, još nije uspela i da se fizički skroz oporavi od poslednjeg porođaja, ali očito da nije samo to u pitanju. U emisiji „Narod pita“ pojavila se u kratkoj haljinici, u kojoj je izgledala kao da je ponovo u drugom stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track