SRPSKA BIRALA: Aca Lukas najbolji pevač Balkana!
Foto: Glas Srpske/Vladimir Stojaković

Banjaluka

SRPSKA BIRALA: Aca Lukas najbolji pevač Balkana!

Stars -
Pevač na Oskaru popularnosti u Banjaluci izabran za najboljeg pevača na Balkanu, a njegov duet sa Ivanom Selakov proglašen za duet godine

Pevač Aca Lukas osvojio je nagradu za najboljeg pevača Balkana na Oskaru popularnosti u Banjaluci. On i njegova koleginica Ivana Selakov, osvojili su nagradu i za duet godine za pesmu "Daleko si".

Beogradska grupa Riblja Čorba osvojila je Oskara kao rok grupa godine.

Mirza Šoljanin i Nina Badrić su na manifestaciji nagrađeni nagradom Oskar za najbolji duet u pop kategoriji.

Pevač i hrvatska pop pevačica otpevali su svoj hit "Duše su se srele", a pored nagrade za najbolji duet, Nina Badrić je osvojila Oskara za najlepši glas Ex Yu prostora.

"Srećna sam što se dostojanstveno bavim muzikom, a još mi je draže što nisam upala u zamku kvantiteta. Biram pesme i pevam ih sa puno posvećenosti", rekla je Nina dok je primala nagradu.

Na ovogodišnjem Oskaru popularnosti učestvovali su i Dženan Lončarević, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Crvena jabuka, Tropiko bend, Lexington bend, Rada Manojlović, Saša Matić, Ivana Selakov, Milica Todorović, Jovan Perišić, Neda Ukraden, Osman Hadžić, Željko Vasić, Cvija, Boban Rajović, Petar MItić, Milica Pavlović, Sandi Cenov, Dado Glišić, Deen, Šako Polumenta, In Vivo, MC Stojan, i mnogi drugi...

Ovo su samo neke od nagrada koje su dodeljene:

Plesni hit godine imaju Cvija i Željko Vasić koji ujedno ima i jedan od najboljih albuma u protekloj godini.Otkriće u folk muzici, momak koji ima harizmu, koji se izdvojio iz mora mladih pevača je Petar Mitić.Čovek koji je obežio poslednjih 15 godina, pop pevač koji oduševljava svojim hitovima Željko Samardžić.Žensko folk otkriće godine je Milica Pavlović.Nagradu za otkriće godine dobila je grupa Lexington.Pop grupa godine je Crvena jabuka.

http://www.youtube.com/watch?v=-d4LvSDuHsQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja