Maćićka: Sneki, koliko si leoparda ubila?
Foto: Ekskluziv

Oštro

Maćićka: Sneki, koliko si leoparda ubila?

Stars -
Suzani Perić i šminkerki su sve ličnosti bile na tapetu, ničiji stajling nisu pohvalile osim Cecinog i Natašinog

Šminkerka Jelena Maćić i kreatorka Suzana Perić još jednom su se osvrnule na stajling javnih ličnosti u Srbiji. Na dnu njihove liste bila je Snežana Babić Sneki, koja je nosila kaput i šešir sa leopard printom.

"Sneki, kraljice, koja količina leoparda bi stradala da bi se napravio ovaj kaput?", bila je oštra Jelena Maćić, a Suzana se nadovezala u istom stilu "Ovo izgleda kao ono kad kamiondžije postave poster u kabinu.", uz smeh je prokomentarisala kreatorka u emisiji Ekskluziv.

"Njoj je svaki dan, dan mrmota", podsmešljivo je rekla šminkerka.

Odmah posle Sneki, na tapetu im je bila Radojka Adžić, zvana Dara Bubamara za koju su rekle da treba da promeni stilistu, a za stajling pevačice Kaje koji je imala na koncertu grupe "Van Gogh" su rekle da bi trebalo da nosi brus ispod majice i da okači fotografiju na Fejsbuk kako bi crnci videli.

Svetlana Ceca Ražnatović im je u vrhu liste "Ceca konačno ima super frizuru i fenomenalnu haljinu", a reči hvale su imale i za Natašu Bekvalac "Nata ima super čizme, a vidi se i "Barbi" uticaj. Otpozadi izgleda najbolje, nema ni celulit."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track