BEZ USPEHA: Filip pravi Staniju ljubomornom!
Foto: Youtube

BEZ USPEHA: Filip pravi Staniju ljubomornom!

Stars -
Celu priču je zakuvao Filip kada je Staniji rekao da Jovana trči za njim

Kao da im nije dosta svađa na Farmi, Filip je pokušao da napravi Staniju ljubomornom, i to sa svojom ivšom devojkom Jovanom.

Filip se požalio Staniji kako ga Jovana prati kad god on odde na cigaru. "Ona trčkara tamo gde sam ja stalno", rekao je Filip, na šta mu je Stanija rekla da ona to nije primetila.

Pošto je Filip uznemirio jer nije hteo Danijelu da kaže za to, Stanija je otišla da porazgovara sa Danijelom. Rekla mu je sve što je njoj Filip rekao, ali Danijelu nikako nije bilo jasno zašto se oko svega uvek pravi prevelika drama. "Ti u svemu nađeš problem, ja nisam takav. On ode da zapali cigaru, a ona se zadesi da ode u isto vreme. Pa šta? Meni je to bolesno.", rekao je Danijel.

Stanija je zatim popričala sa Jovanom i da ona nema nikakav problem sa njom što je i Jovana potrvrdila. "Mi smo bili zajedno i ja ne mogu da promenim bilo šta. Ja sam se od njega distancirala i to je to", rekla je Jovana.

Kada su se sastali svo četvoro, Danijel i Stanija su sve odmah rešili, ali su se Jovana i Filip zakačili i palo je nekoliko teških reči.

Filip je insistirao da ga ona prati sve vreme, a da je on to rekao Staniji jer je normalno da kaže svojoj devojci to. Jovana mu je odgovorila da ona "ne može da baca bob" da bi videla da li on puši u tom momentu. "Sam si svestan da bežim od tebe sve vreme. Tebi je sujeta povređena i to što radi je mizerno i bedno. Ja se klonim tebe, ne znam šta si ti umislio.", rekla je Jovana Filipu na šta je Filip samo negodovao.

Jovana je posle cele priče, u intervjuu rekla da misli da Stanija želi da razdvoji nju i Danijela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track