POSLE FARME: Filip traži od Stanije da ga vodi u Ameriku!

POSLE FARME: Filip traži od Stanije da ga vodi u Ameriku!

Stars -
Panajotović smatra da će njihova veza opstati i posle Farme

U krevetu je Stanija savetovala Filipa kako treba da se ponaša kada napusti Farmu, kako treba da postupa sa medijima.

Objasnila mu je kako je sve to prošla, i kako joj je bilo izuzetno teško dok nije navikla na takvu vrstu pažnje. Takođe mu je skrenula pažnju da ne veruje u svakojake novinske napise. On joj je odgovorio samo da ga to ne zanima jer će njih dvoje stalno biti zajedno.

On je potom poveo priču o tome kako je njen posao naporan i da mu je drago što je prestala time da se bavi. Stanija mu je objasnila da više ne može da se bavi modelingom i snimanjem spotova, već mora naći nešto veće.

Takođe je rešila da obavezno bira u koje će emisije ići, kao i kome će se odazivati na pozive. On joj je rekao da sve to zna i da je iskusan. Stanija se samo uhvatila za glavu.

Filip je nastavio sa ćaskanjem, ovoga puta o Americi. On smatra da će njihova veza opstati i van ograde Farme. Smatra da su sve prošli za vreme boravka na imanju, pa im je jedino potrebno da se izoluju u Ameriku na mesec i po dana, a jedini problem na tom putu vidi to što bi se vratili u sred letnje sezone.

Stanija ga je potom upitala šta misli, ko ima više koristi od njihove veze. Tražila je iskren odgovor, ali je u ovom slučaju odgovor izostao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track