STANIJA PRESUDILA: Sluge su Ljuba i Aki
Foto: Youtube

STANIJA PRESUDILA: Sluge su Ljuba i Aki

Stars -
Starleta je odlučila da muški sluga bude Aki, a ženski Ljuba, a njih dvoje su rekli da su pretpostavili da će biti izabrani

Stanija je gazdarica ove nedelje na Farmu, a postavio ju je njen dečko Filip Panajotović.

Ona je odlučila da sluge budu Ljuba i Aki.

Rekla je da misli da je Aki ne podnosi, nije sigurna, ali misli da je praktično mrzi. Rekla je da je imala opciju između Jovane i Ljube, a Jovana je bila nedavno.

Ljuba je rekla da joj neće biti teško da bude sluga jer je već 78 dana u štali jer se brine o životinjama. Takođe je i rekla da je pričala otvoreno sa Stanijom u toku dana i da je mogla da nasluti. Ljuba je iskoristila priliku da pozdravi Filipa.

Aki je rekao da nije iznenađen i da je sa svima pričao da će on biti muški sluga. Misli da je opravdano. Takođe je rekao da nije istina da je ne voli, nego da je u nekim situacijama bio na Filipovoj strani, pa je ona zato mislila da je on ne voli. Rekao je mu nije krivo što je sluga i da će joj dokazati da nije u pravu kada je rekla da je on ne voli.

Stanija je rekla da joj Filip mnogo nedostaje, ali da je emotivno jača nego ikad. Rekla je da joj je u toku dana prolazilo milion opcija kroz glavu, ali da je donela konačnu odluku. Izjavila je da stariji ljudi neće biti sluge svakako jer su stariji i da želi da zakopa ratne sekire.

Ognjen je rekao da su Stanija i Danijel kažnjeni zbog šaputanja jednonedeljnim honorarom zbog šaputanja sa Filipom koji je bio u izolaciji.

http://www.youtube.com/watch?v=g69rImyNkWM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja