Stanija hoće troje dece!
Foto: Youtube

Stanija hoće troje dece!

Stars -
Ona je naglasila da je tradicionalna, hoće troje dece, makar to bilo u 35.godini

Filip, Danijel, Stanija i Jovana su pričali o modernom braku .

Stanija je rekla kad nađe pravog, za ceo život, da će se onda udati. Ona je naglasila da je tradicionalna, hoće troje dece, makar to bilo u 35.godini.

Jovana je rekla da je njeno viđenje modernog braka da muškarac radi u kući, a pošto je Danijel Crnogorad on joj rekao "Malo si se prešla Nišlijko moja."

Stanija rekla da joj mama ne utiče na izbor partnera, ali da joj znači njeno mišljenje. Jovana je rekla da joj znači mišljenje majke, ali da na nju to ne utiče mnogo. Filip je rekao da je njegova mama Lidija širokih shvatanja i da sve razume.

Jovana je izjavila da ako je porodica ne bi podržala pri izboru partnera, ona bi umesto porodice svoje izabrala muža. Filip je rekao da "Majka ne može da zna kako se ti osećaš", a Stanija se nije složila i rekla je da su roditelji iskusniji i da možda ona zbog zaljubljenosti ne vidi nešto što porodica vidi.

Stanija pričala da što se tiče partnera, ne zabada nos, i da je nečija prošlost tu da se poštuje, i da to očekuje zauzvrat. Danijel je rekao da je sa njim sve ok i da gleda samo budućnost.

Filipova lepša polovina smatra da bi problemi trebalo odmah da se rasčišćavaju, ali kad su bitne velike teme, da mora da se čeka pravi trenutak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja