Zorica Marković: Htela sam da otvorim lobanju Duletu!

Tema u emisiji je Farma

Zorica Marković: Htela sam da otvorim lobanju Duletu!

Stars -
Kad mi neko psuje porodicu, ja ću mu sigurno otvoriti lobanju, objasnila je Zorica situaciju sa Duletom

Vesna Rivas i Zorica Marković gostovale su u emisiji "Glamur" i pričale o svojim iskustvima sa Farme.

Vesna Rivas je odmah na početku prozvala Gocu Božinovsku te je postavila retoričko pitanje zašto su u bajkama plavuše uvek lepotice, a crnke veštice.

Voditelj je konstatovao da je upravo Zorica podigla rejting rijalitiju.

"Bilo je tamo još kvalitetnih ljudi, evo recimo Vesna, ne što je tu, ona voli da kaže, a ja da udarim", objasnila je Zorica Marković. Ona je dodala da su joj Radojka i Dule, kako kaže, druga dimenzija.

"Oni nisu naš narod. Ja godinama radim, ali tako nešto nisam videla. Ja ne bih sebi mogla da dozvolim da sedim čoveku iz Svrljiga u krilu, a tu mu je žena. On je postao glavni jer mu je Goca sedela u krilu i oni njegovi iz Svrljiga su to gledali", objasnila je Zorica i dodala da nije lepo pljunuti čoveka, ali on joj je psovao porodicu.

"Kad mi neko psuje porodicu, ja ću mu sigurno otvoriti lobanju", objasnila je Zorica situaciju sa Duletom.

Vesna je priznala da je na Farmi imala taktiku.

"Memo mi je stavio do znanja da mi daje štapić na verskoj osnovi, jer nije želeo da da Ekremu. Ja sam mu vratila tako što nisam dala Staniji, iako mi ni ona nije draga, već njemu. Memo je pocrveneo od nervoze", objasnila je Vesna.

Zorica je rekla da je neke ljude prvi put videla i da nije znala ko su, ali i da bi sigurno opet ušla.

"Iako nisam znala ko su, ja sam im dozvolila da mi se približe. Ja bih opet ušla na Farmu, to je prelepa priča, problem je što naš narod voli svađe, tuče i ogovaranja".

Zorica smatra da je za incident koji se desio između Vesne i Goce kriva Božinovska.

"Ja sam bila očajna i u šoku. Ja sam rekla, otišla je Zorica, otišla je kreativnost. Moja kreativnost je tamo sputavana na svakom ćošku", rekla je Vesna.

"Sa nekim ljudima sam se znala 30 godina i u jodnom sam se našla u situaciji da ih ne prepoznajem. Godinu dana na početku Gocine karijere, ja sam joj mnogo pomogla, ne mora oa da mi raširi crveni tepih, ali... ", ispričala je Zorica vidno razočarana u kolege.

"Ja sam izašla posle 60 dana i kad uključim TV oni pričaju o meni, to mi nije bilo jasno", rekla je Zorica i dotakla se i Ljube.

"Trebalo bi da pitam ko je to. Odgledala sam neke dve leve emisije i ne znam ništa više. Sve mi je smešno, sem onoga što je rekla da se kunem u decu i da lažem. Ja nikog ne mrzim i želim im svima sreća", prokomentarisala je Zorica i dodala da je njena privatna situacija, koja se trenutno provlači po medijima, ne zanima.

Vesna je rekla da ona često sreće Ljubu.

"Ona se tako siledžijski ponaša. Viđam je na snimanju. Ona tamo sedi u režiji, pali cigare gde hoće, misli da je mnogo bitna, ali neko je tamo ne konstatuje", kaže Rivasova.

Vesna je ispričala kako je došlo do toga da pomene Stevu iz Pančeva.

"Filip je bio jako bezobrazan i nije znao kako da me povredi, jer nije imao prljav veš, a onda je dobiio instrukcije od Stanije, koja je dobila od Goce.. On je prosuo neke laži da sam rodila kopile. E onda kad sam izašla, zbog incidenta sa Božinovskom, za tih par sati javili su mi da ću se možda vratiti i onda mi je sin rekao da se raspitam i dao mi da pregledam neke snimke. Svi su brujali o Stevi. Ja sam to zapamtila i kad sam se vratila, Filip je opet počeo da me vređa i tu su mi pale roletne i onda sam se setila Steve", objasnila je Vesna.

Zorica je priznala da pije lekove i da to nije sramota.

"Ja pijem lekove preventive radi. Na Farmi sam popila četiri bromazepama da ne bih nekog prebila".

Vesan kaže da je bila očajna kad je Zorica otišla.

"Ona je bila pokretač nekih igrica. Pa pobogu ona je napisala himnu Farme, bilo je tu nekih koji su se busali, kao recimo Ša i Miki Mećava, a Zoka je na kraju sve sastavila", kaže Vesna i dodala da su abortusi izmišljeni.

"Ti abortusi su izmišljeni i prazna priča"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track