Ana Stanić: Sebi stalno stvaram paniku!

Nesvesno to radi

Ana Stanić: Sebi stalno stvaram paniku!

Stars -
Stalno sebi stvaram paniku, odnosno upadam u situacije kada mi skače adrenalin, verovatno zato što to podsvesno volim, objasnila je pevačica

Kantautorka Ana Stanić je nedavno u Parizu sa francuskom glumicom i pevačicom Barbarom snimila u duetu čuveni hit “Besame mućo”.

Njihovoj saradnji je kumovao dizajner Kristofer Lebo, koji je srpsku pevačicupre dve godine angažovao za zaštitno lice svoje kolekcije. Početkom jula u Gradu svetlosti Parizu snimljen je I spot za ovu pesmu, a Ana uskoro ponovo putuje u Pariz zbog promocije i video- klipa.

Stanićeva je rekla da je ovo za nju neprocenjivoiskustvo I da nije verovala da će joj se ukazati ovakava prilika.

"U početku sam bila sumnjičava da li će se ova saradnja uopšte obistiniti, s obzirom na to da nikoga osim Kristofa nisam poznavala, ali sam ubrzo shvatila da je reč o profesionalnoj i ozbiljnoj ekipi". Ona je dodala da se nada da će joj ova saradnja otvoriti mnoga vrata.

"Barbaru sam srela tek u studiju, na snimanju pesme. Ovo je za mene bilo korisno iskustvo i zanimljivo, jer sam se uverila da se radi o zemlji koja je mnogo naprednija od naše u muzičkom biznisu. Takođe, smatram da ova saradnja u budućnosti može da mi otvori mnoga vrata".

Na pitanje šta njoj najviše stvara paniku kao u njenoj pesmi pevačica kaže:

"Stalno sebi stvaram paniku, odnosno upadam u situacije kada mi skače adrenalin, verovatno zato što to podsvesno volim", objasnila je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja