IVAN OTKRIO SARI: Goca me varala, zato sam se razveo!

Telepata

IVAN OTKRIO SARI: Goca me varala, zato sam se razveo!

Stars -
Odmah sam provalio Gocu, živeo sam sa tom ženom 5 godina. Ja odem na posao, zovem je, a ona priča non stop. Odmah smo odlučili da se razvedemo, nakon 5 dana sam se iselio iz stana, rekao je Ivan Sari

Sara i Ivan su pričali pred žurku o Goci i njegovom braku. Ona je rekla da joj je veoma čudno što je bio u braku i da ima dete.

Ivan je ispričao da je jedva ćerki Leni saopštio da ide na Farmu. "Ne da joj Goca da gleda, sto odsto. Ili baš ako joj Lena traži, možda joj i da. Ali s obzirom na stanje poslednjih dve nedelje, sigurno ne. Bili smo super posle razvoda dve godine, ali sada ne pričamo uopšte.", počeo je Ivan priču.

Sara je rekla da dete posle razvoda treba da bude sa majkom, a Ivan je nastavio da Lenu nije video mesec dana jer ju je Goca odvela na more bez njegovog pitanja.

"Lena je bila na selu, a Goca je odmah odvela na more, nije me ni pitala. Ja sam joj jedva rekao da idem na Farmu, a ona je odmah počela da plače i da mi priča "Tataaaa, pa na Farmu ideš", što dokazuje da joj je ova nešto pričala. Jedva sam je smirio. Rekao sam joj da tata ide da zaradi neke pare. Nisam hteo da čuje da plačem, ali sam bio očajan", pričao je Ivan Sari, dok je ona pokušavala da kaže Ivanu da možda Goca nije takva kakvom je on predstavlja.

Marinković je rešio da Sari otkrije pravi razlog razvoda. "Ja sam u jednom trenutku istripovao da ja tripujem da me vara. Ja sam je odmah provalio, živeo sam sa tom ženom 5 godina. Ja odem na posao, zovem je, a ona priča non stop. Znao sam ja odmah šta je u pitanju. Odmah smo odlučili da se razvedemo, nakon 5 dana sam se iselio iz stana. Iako sam voleo Gocu i dalje, morao sam da je ostavim. Ja sam se bukvalno zezao sa ribama, jedna, druga treća, i naleti mi devojka, e, odlepio sam skroz. Da mi je neko rekao, ne bih verovao koliko sam se zaljubio.", završio je Ivan, i u tom trenutku je ušla Goca Tržan u sobu i žurka je počela.

Ivan je kasnije u intervjuu rekao da je očekivao da dođe Goca na farmu. "Drago mi je da sam je video, ona je pre svega majka mog deteta. Video sam da su se ostali farmeri zgledali, ali meni je pre svega bilo drago da je vidim", rekao je Ivan povodom Gocinog ulaska na imanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja