DIVNA KARLEUŠA HVALI ZETA, A OVAKO GA JE PLJUVALA! ISPLIVAO DOKAZ: Duško je teški ŠVALERAJ, Jelena ga ne interesuje! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

SVE JE OTKRIVENO

DIVNA KARLEUŠA HVALI ZETA, A OVAKO GA JE PLJUVALA! ISPLIVAO DOKAZ: Duško je teški ŠVALERAJ, Jelena ga ne interesuje! (VIDEO)

JK afera -

Na društvenim mrežama Divna Karleuša je nedavno objavila poruku kako je Duško Tošić divan zet, ali nije tako mislila ranije. Sada je isplivao dokaz o tome kako majka JK nije imala lepo mišljenje o mužu svoje ćerke.

Divna Karleuša: Duško je švalerčina!

"Divan čovek, genijalan sportista, nežan otac i muž, sjajan zet", napisala je Divna Dušku kada je slavio rođendan, a sada internetom kruži snimak dok je bila učesnik rijalitija "Akademija debelih" i svog zeta okarakterisala kao "švalera".

foto: Damir Dervišagić

Kada joj je Zorica Marković ispričala da joj je vidovnjak prorekao da će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, bivša voditeljka je otvorila dušu.

foto: Damir Dervišagić

"Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uvo, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj deo "bogati Amerikanac", rekla je tada Divna.

Podsetimo, Jelena Karleuša je odmah nakon porno skandala sa Ognjenom Vranješom otišla kod svog supruga u Kinu sa ćerkama. U strogoj tajnosti vratila se u Beograd iz Kine zbog snimanja "Zvezda Granda" gde se nalazi u ulozi žirija i mentora. Njenu stranu ni pod tačkom razno ne napušta menadžer Zoran Birtašević.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track