Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! ŽESTOKI MOMAK! STANIJIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU: Rasturiću joj vezu s Vladom! HAOS U NAJAVI
Foto: Dragan Kadić

NIJE JE PREBOLEO

EKSKLUZIVNO! ŽESTOKI MOMAK! STANIJIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU: Rasturiću joj vezu s Vladom! HAOS U NAJAVI

Rijaliti

Žestok momak koji je bio u vezi sa starletom ući će u rijaliti kako bi povratio njenu ljubav. njegovo ime čuva se u tajnosti

Bivši dečko Stanije Dobrojević u pregovorima je s produkcijom televizije Pink oko učešća u „Zadruzi 2“, ekskluzivno saznaje Rijaliti. Žestok momak, s kojim je starleta provela više od dve godine, uskoro će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima i pokušati da rasturi njenu vezu sa kršnim Crnogorcem Vladimirom Tomovićem.

foto: Printscreen Instagram

Uprkos tome što oni nakon raskida nisu obnovili kontakt, mladić iz kriminalnog miljea još ne može da preboli aktuelnu rijaliti učesnicu, zbog čega ne može da podnese da je gleda s drugim muškarcem.

- Sa njim je kontaktirala produkcija i on je za sada pristao. On im je, navodno, ispričao celu priču sa Stanijom, pa ih je taj način zainteresovao. Iako on nikada nije želeo da se eksponira u javnosti tokom veze sa starletom, uvek se znalo da su zajedno - otkriva naš izvor i dodaje da on ima nameru da nadjača Tomovića.

foto: Printscreen

- Vladimir mu nikako nije legao i učiniće sve da ih rastavi. Siguran je da će svojom prisustvom Staniji pomutiti razum jer je on bio njena velika ljubav. Prvo, svojom pojavom, a kasnije i učešćem. Ona će se skameniti kad ga ugleda i totalno će zanemeti. Čak i ako mu se ne vrati, ona neće moći da uživa u vezi s Vladimirom jer će on uvek biti prisutan i na razne načine pokušavati da pravi spletke i svađu - kaže naš izvor.

Starleta je inače sa ovim opasnim momkom imala turbulentnu vezu, koja se nije srećno završila. Upoznali su se u jednom noćnom klubu u Novom Sadu pre pet godina, da bi se ubrzo i smuvali. Odlazio je kod nje u Ameriku i činio sve da se ona oseća kao kraljica. Jako su se voleli, ali zbog njegove bolesne ljubomore Dobrojevićeva se poslednjih meseci veze nećkala da ga ostavi, što je i učinila. On nikako nije mogao da se pomiri s raskidom, pa je na razne načine pokušavao ponovo da je osvoji, ali bezuspešno. Ona je posle njega izgradila novi život.

OD KIKIJA I FILIPA DO ŠARENOG!

foto: Kurir/Printscreen

Stanija je tokom rijalitija „Farma“ prvo doživela romansu sa žestokim momkom Kristijanom Golubovićem, a potom je uplovila u višemesečnu vezu s manekenom iz Pančeva Filipom Panajtovićem. Javnost je kasnije saznala da je zgodna starleta bila u vezi s još jednim žestokim momkom Milanom Nikolićem Šarenim. Javnost je spekulisala da je Stanija bila i sa fudbalerima Lolom Smiljanićem, Gojkom Kačarom i Ademom Ljajićem. Da je fatalna po muškarce, dokazuje to što su Filip i Šareni čak istetovirali njeno ime na ruci.

Kurir.rs/M. D.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...