IMALA JE TEŽAK ŽIVOT, ALI ZA ŽIZELU IZ PAROVA DOLAZE BOLJI DANI: Javio se BIZNISMEN koji je spreman da joj PLATI NOVO LICE!
Foto: Dragana Udovičić

UČESNICA PAROVA IDE POD NOŽ i sve ĆE KOŠTATI PREKO 10.000 evra

IMALA JE TEŽAK ŽIVOT, ALI ZA ŽIZELU IZ PAROVA DOLAZE BOLJI DANI: Javio se BIZNISMEN koji je spreman da joj PLATI NOVO LICE!

Rijaliti -

Bogatog Srbina koji ne želi da otkrije svoj identitet pogodila je tužna životna priča Ivane Živković Žizele pa je rešio da joj pomogne. On je spreman da je nakon izlaska iz rijalitija odvede u jednu prestižnu dermatološku kliniku u Beogradu kako bi sredila probleme s kožom lica i otarasila se krasti i čireva koje ima!

Internet senzacija odrastala je u veoma teškim životnim uslovima, pa samim tim nije smela ni da pomisli da poseti dermatologa i reši problem s tenom i licem zbog kog su je godinama zadirkivali. Izgleda da za Ivanu stižu bolji dani jer, kako naš izvor iz produkcije otkriva, njen vatreni fan spreman je da joj priušti lečenje kod najpoznatijeg beogradskog dermatologa, pa čak i transplantaciju kože lica ako treba i ne žali ni dinara.

foto: Dragana Udovičić

"U pitanju je jedan biznismen koji već godinama prati „Parove“ i koga je potresla Žizelina priča. On se javio produkciji i rekao da je posetio nekoliko klinika i raspitao se o procesu i izvodljivosti njegove zamisli. Doktorka koja je zainteresovana za Žizelin slučaj kaže da bi proces lečenja trajao sigurno šest meseci, a ukoliko bude potrebno, možda će joj se uraditi transplantacija dela kože. Najkritičniji su obrazi i predeo oko usana jer joj je tu koža oštećena i gotovo mrtva, nema kolagena, pa ni ona nije sigurna da li bi tretmani pomogli", kaže izvor i dodaje da će u svakom slučaju najpre krenuti s tretmanima.

Izvor kaže i otkriva da je to dugotrajan proces i da će Žizeli trebati dosta vremena da se oporavi ukoliko usledi operacija:

"Najpre će probati sa uklanjanjem promena na koži, ožiljaka i fleka, nakon čega sledi hranjenje tkiva. To je jako skupo, svaki od tih tretmana košta 50-70 evra, a neki su i skuplji, ali čovek ne žali para. Nakon što se završi s tim, potrebno je da nastavi sa dubinskim hidratacijama lica, kako bi se održala cirkulacija i tonus kože, što košta oko 40 evra po tretmanu. Ukoliko time uspeju da srede njeno lice, sve ukupno će koštati pet do šest hiljada evra. Ukoliko bude došlo do transplantacije, to je duplo skuplje, čak i preko deset hiljada".

foto: Happy screenshot

Podsetimo, Ivana je pominjala da je živela vrlo siromašno, kao i da njena porodica, prvenstveno baba, nije želela da joj da dedinu ušteđevinu.

"Deda mi je ostavio neki novac, ali je baba to uzela i nije mi dala za logopeda, zbog čega imam govornu manu. O licu nisam mogla ni da razmišljam i zato sam ušla u rijaliti. Mene su svi zezali da sam krastava, momci su me izbegavali i maltretirali", rekla je ona.

J. Stuparušić / Foto: Dragana Udovičić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track