EMOCIJE PREMA ENISI MU SE UGASILE ČIM GA JE POLJUBLA MEA BOND: Đorđe Tomić PAO je NA njen ŠARM, pomirenje sa bivšom mu NE PADA NA PAMET! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy tv

izgoreo

EMOCIJE PREMA ENISI MU SE UGASILE ČIM GA JE POLJUBLA MEA BOND: Đorđe Tomić PAO je NA njen ŠARM, pomirenje sa bivšom mu NE PADA NA PAMET! (FOTO)

Rijaliti -

Đorđe Tomić, istaknuti bokser iz Bjeljine, važi za takmičara koji nema dlake na jeziku, ali i za nekoga ko je još uvek emotivno nezreo.

Tomić je za ova dva meseca u vili, ušao u vezu sa čak dve učesnice, Enisom i Saškom, što je većina okarakterisala kao njegovu taktiku za opstanak u rijalitiju, a evo šta Đole kaže o svemu tome:

Na sinoćnoj žurci svi su bili iznenađeni tvojim ponašanjem.Naime, naočigled Enise poljubio si se sa Meom Bond.Kako objašnjavaš svoj postupak?

"Ja sa Enisom nisam već duže vreme.Mea mi se dopala čim sam je video, pričali smo celu noć, igrali, uživali i na kraju se poljubili. Kao što već znate nemam devojku i ništa loše u tome ne vidim".

foto: Printscreen Happy

Enisa je nameravala da ti da drugu šansu. Da li žališ ukoliko si zbog sinoćneg postupka tu šansu prokockao i koliko ti je zaista stalo do Enise kada si bio spreman da joj prirediš sinoćne prizore?

"Enisa i ja smo već razgovarali o temi pomirenja. Izjasnili smo se da od pomirenja i nastavka veze ovde nema ništa. Pre samo nekoliko dana sam rekao da emocije nisu kao pre i da se polako gase".

foto: Pritnscree Happy tv

Ukoliko bi Mea Bonda ušla u vilu i postala ravnopravni takmičar, da li bi bio sa njom u vezi?

"Sada vam ne mogu odgovoriti na to pitanje.Voleo bih još da je upoznam ali svakako ako uđe, sigurno ćemo provoditi vreme zajedno jer je meni sinoć bilo prelepo u njenom društvu".

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscreen Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track