ZVERSKO PONAŠANJE MIKIJA ĐURIČIĆA! Pčelar nema kontrolu kada ga uhvati napad besa, LOMI, UDARA, PSUJE, PRETI, nebitno da li je MUŠKO, ŽENSKO ili INVENTAR! PRAVI SILEDŽIJA! (VIDEO)
Foto: Premijera, Printscreen

konačno dolijao

ZVERSKO PONAŠANJE MIKIJA ĐURIČIĆA! Pčelar nema kontrolu kada ga uhvati napad besa, LOMI, UDARA, PSUJE, PRETI, nebitno da li je MUŠKO, ŽENSKO ili INVENTAR! PRAVI SILEDŽIJA! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić imao je dosta ispada tokom druge sezone "Zadruge2, a on je više puta bio opominjan i osuđivan od strane ostalih zadrugara za sovje agresivno ponašanje.

Podsećanja radi, pčelar iz Kupinova prebio je Tomu Panića pošto se iznervirao u toku "igre" koju im je organizovao Veliki šef kako bi se zabavili. Da je Đuričić neko ko slabo zna za šalu, pokazali su krvnički udarci koje je zadobio maneken s leđa, kada ga je Miki krvnički našutirao.

Da obezbeđenje i ostali zadrugari nisu brzo odreagovali, ne zna se šta bi bilo na mršavim Panićem.

Nakon jedne od rasprava za crnim stolom, Aleksandra Subotić je izvukla najdeblji kraj. Naime, povela se priča o Mini Vrbaški koja je javno priznala da se bavila prostitucijom, a u jednom monemtu tokom razmene mišljenja zadrugarki na ovu temu, Miki se toliko iznervirao da je iz sve snage zamahnuo i udario Aleksandru Subotić tokom žestoke rasprave.

Zbog ovoga, kažnjen je nedeljnim honorarom.

Miki je imao verbalni sukob i sa Karađorđem Subotićem koga je provocirao ne bi li ga izazvao na dvoboj. Huškao ga je takođe s leđa, ali, srećom, takmičar je ostao pribran pa je krvoproliće izbegnuto.

Miki Đuričić je još decembra izjavio Suzani Perović ljubav u okviru zadatka koji im je zadao Veliki šef. Međutim, ona nije odreagovala kako je pčelar to zamislio, pa su ubrzo usledile scene jezivog ponašanja zadrugara, koji je histerisao i lomio sve pred sobom.

Tada je nju prvo odgurnuo, pa počeo sebe da udara u glavu pikslom.

Podsetimo, Đuričić je više puta u naletu besa lomio inventar na imanju u Šimanovcima, šuritao, bacao predmete po kući i gađao ukućane.

foto: Printscreen

Današnje nasilje nas Suzanom Perović i Nadeždom Biljić bila je izgleda kap koja je prelila, Miki je sproveden i procesuiran po hitnom postupku, pri čemu mu je određen pritvor od 30 dana.

Kurir.rs / Foto: Premijera, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track