Najnovije vesti

ALEKSANDRA ZABORAVILA ODAKLE JE DOŠLA! Pevačica u rodnom Bogatiću nije bila više od 25 godina! A evo šta meštani kažu o njoj!
Foto: Dragana Udovičić

STARS PATROLA

ALEKSANDRA ZABORAVILA ODAKLE JE DOŠLA! Pevačica u rodnom Bogatiću nije bila više od 25 godina! A evo šta meštani kažu o njoj!

Stars

U mestu gde je stasala poznata pevačica bivše komšije sećaju se kakva je bila kao devojčica i govore zašto je dugo nisu videli

Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspevala u tome.

 

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva napravila prve korake, stanovala je u zgradi iznad pošte u samom centru, u blizini joj je bila osnovna škola koju je pohađala. Sve dok nije upisala studije Muzičke akademije, pevačica je bila stanovnik Bogatića, pa smo rešili da se zaputimo tamo i od meštana saznamo nešto više o njoj. Iako smo pre polaska na put bili ubeđeni da će Aleksandrini bivši sugrađani, posebno bivše komšije, rado govoriti o njoj, prevarili smo se. Malo je onih koji je se sećaju, jer Radovićeva u Bogatić nije dolazila više od 25 godina.


- Koja Aleksandra Radović? Aha, to je ona pevačica iz žirija, uobražena. Jeste, ona je sa roditeljima živela u zgradi iznad pošte, to vam je u centru Bogatića. Ja se nje malo sećam dok je bila devojčica, mislim da ona ovde ne dolazi. Pogotovo otkad je postala poznata, bar je ja nisam viđala - ispričala nam je jedna starija gospođa koju smo sreli u blizini osnovne škole.

 

foto: Privatna arhiva


Slično su nam rekli i drugi meštani Bogatića, a bilo je i onih koji nisu imali pojma da je Radovićeva potekla iz njihovog mesta. Uglavnom su to pripadnici mlađe generacije. U zgradi u kojoj je nekad živela popularna pevačica govore nam da je nisu sretali duže od dve i po decenije, kao i da su njeni roditelji prodali stan pre nekoliko godina. Pošto smo saznali da na periferiji varošice živi jedna starija žena bliska porodici Radović, odlučili smo da je potražimo. Ljubazna gospođa Gordana rekla nam je da ni ona odavno nema kontakt sa Aleksandrom i njenim roditeljima.

 

foto: Privatna arhiva

- Dobro ste čuli, ja sam se nekada družila sa Aleksandrinom majkom, nas dve smo radile zajedno u prodavnici u centru Bogatića. Inače, roditelji ju su bili trgovci, sasvim obična porodica. Aleksandru nisam baš dugo videla. Kada je upisala fakultet, retko je dolazila u Bogatić. Ne znam zašto je tako odlučila, ali dobro... Njena stvar. Nisam u kontaktu ni sa njenom majkom otkad su prodali stan i odselili se - rekla nam je Gordana.

 

foto: Kurir

Kurir.rs/Ivan Ercegorčević
Foto: Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...